Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
böyle seylerin mevzu olması bile tuhaf. birlikte oldugumuz süre dahilinde askitomun faturasını bile ödedim hep shdkdj. bi zaman sonra aile gibi oluyosunuz zaten(olabilirseniz) para bile ortak oluyo.

bu forumda çok iyi niyetli kızlar var.
biri sevgilisinin faturasını öder çünkü aile olduk biz der, biri manitasına para verir manitası o parayla herkese nargile ısmarlar, o yol parası bile kalmadığı için yürüyerek eve döner.
biri gizli gizli manitasına el altından harçlık verir.

Birbirini salak yerine koymadığı sürece kimin ödediği önemsiz. Flörtüzzz dönemlerinde hep erkekler öder, belirli süre geçince işler yavaş yavaş değişir.
Elini cebine atmayan kadınla da ilişki yaşamam, kendimi salak hissederim. En başta yazdığım şeyin karşılığı bu.

Bu tarz şeylerin konu edilmesini kadın kimliğini aşağılamak olarak görüyorum biraz. Kadınlar çiçek falan da değil bence; nerede kırılgan kolayca ezilen buzulen şeyler varsa kadınla bağdastiriyorlar.
Daha iç acitici olanı başlıktaki durumun 'tabiki odetmez' şeklini erkeklerden çok kadinlar benimsiyor, hem de hararetle . DNA sina kadar sindirmek, sonra da onu bu durumla baristirmak böyle bir şey sanırım .

hesaba ben bakarsam kendimi anne gibi hissederim ben. beni boyle hissettiren erkeklerden hoslanmam, cekici bulmam
"Masamdaki hiçbir kadına asla hesap ödetmem." diyen erkeklere denk gelmen dileğiyle @Thalassa
Bırak sevgili olmayı, arkadaş bile olsa ödetmeyenler var.

Bazi kizlar sadece hesap odetse iyi. Telefonunu bile aldiriyor erkeğe

Bazi kizlar sadece hesap odetse iyi. Telefonunu bile aldiriyor erkeğe
Telefon mu? Çok sayıdaki sevgililerine evinin tüm eşyasını aldırtan, sonra araba da aldırtan ve en son da estetik parasını ödetip zengin bir eş bulup hepsini de şutlayan, iş ortamımdan bir kadın tanıyorum. Kurduğu cümle de şuydu: "Etrafta bu kadar enayi erkek varken, niye para vereyim ki?"

Telefon mu? Çok sayıdaki sevgililerine evinin tüm eşyasını aldırtan, sonra araba da aldırtan ve en son da estetik parasını ödetip zengin bir eş bulup hepsini de şutlayan, iş ortamımdan bir kadın tanıyorum. Kurduğu cümle de şuydu: "Etrafta bu kadar enayi erkek varken, niye para vereyim ki?"

Bak şimdi böyle enayilikler zoruma gidiyor. Tüm hemcinslerimin intikamını almam lazım.
Bu tip enayiliği her erkekten bekleyen salak kızlar da var şimdi, hesabı ona kilitlemeli.

Bak şimdi böyle enayilikler zoruma gidiyor. Tüm hemcinslerimin intikamını almam lazım.
Bu tip enayiliği her erkekten bekleyen salak kızlar da var şimdi, hesabı ona kilitlemeli.
Erkeğin hatası @Enigma ve bazıları bilinçli olarak bu tuzağa düşüyorlar. Kadının güzelliğini tek ölçü alırsan, elbette paranın peşinde olduğunu da pek anlamazsın.

Erkeğin hatası @Enigma ve bazıları bilinçli olarak bu tuzağa düşüyorlar. Kadının güzelliğini tek ölçü alırsan, elbette paranın peşinde olduğunu da pek anlamazsın.

Şimdi Angelina Jolie benle yemeğe çıkacak olsa arabamı satarım :D (20bin dolarla bir akşam yemeği yeriz herhalde Angelinacımla.)
Bu işin istisnaları çok olur, paramı kolay kolay yedirmedim kimseye, bundan sonra da yedirmem ama bir bira içeriz dokunmaz :))

karaktersiz kiz cok maalesef
telefon aldirmayi birak araba falanda aldirir Xd
erkektr garibim beni sefio alam paramda var nasolsa diye kanar gider alir

Bu telefon, araba aldıran kızlar nerede ya. Ben Esra Erol'da Müge Anlı'da sürekli kadınların çıkıp erkeklere kaptırmış oldukları yüklü miktarda paraları izliyorum.

İrem vardı. Hemşire. Kira, fatura ne olursa ödetirdi sevgililerine. Onlar da karşılığında "alacaklarını" alırlardı. Yani alanla veren razıydı. Bunu hoş karşılamam. Öteki türlü bir ilişkide kadınların hesap ödemesini uygun bulmuyorum. Eski kafalıyım.

ben hesap ödetmem! bik bik bik..
doğru sevmemiş ve sevilmemiş birey tepkisidir.
sevgilinle yemeğe çıkarsın o gün hoşluk yapmak istiyorsa hesabı öder, çayı kahveyi ısmarlar.
kendi adıma bu hoşluğuyla gurur duyarım.

ben hesap ödetmem! bik bik bik..
doğru sevmemiş ve sevilmemiş birey tepkisidir.
sevgilinle yemeğe çıkarsın o gün hoşluk yapmak istiyorsa hesabı öder, çayı kahveyi ısmarlar.
kendi adıma bu hoşluğuyla gurur duyarım.
Alakası yok @Sux
Bazı erkekler kabul etmiyor ve sanırım kadının hesap ödemesi ters geliyor. Mesela abim de öyle ve asla kimseye hesap ödetmez, teklif dahi edemezsin.

Alakası yok @Sux
Bazı erkekler kabul etmiyor ve sanırım kadının hesap ödemesi ters geliyor. Mesela abim de öyle ve asla kimseye hesap ödetmez, teklif dahi edemezsin.
sevgililik anlayışımız diğerleri adlı cenah ile farklı demekki. sevdiğim kadının bana yemek ısmarlamasında bir beis görmem, görülmesi de çok mantıksız geliyor.
altı üstü bir yemek ya da içecek, nihayetinde geçim sorumluluğumu üstlenip himaye etmiyor.

yahu beni seven kadın, bana nasıl yemek ikram edemez aklım almıyor. bu hakkı gasp etmek insanlık suçudur.

akabinde dış unsurlarla iken parasını ödemediğim yemeği yemem.

Geri