Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
kadın erkek eşittir dien bayanların görmesini anlamasını istedim bir mevzudur blakis (: ama genelde ben öderim bi yerden sonra arkadaşa bağlı aaa dur ben ödiyim lütfen dienide var ben bi lavaboya gidiyim diyenide adamına göre mevzusuna çıkıo tartışmanın sonundaki koridor...

Param varsa ben ödetmem. Ama yoksa bana birşeyler ısmarla demektende çekinmem.

İkimizinde yoksa en güzeli zaten, ne çay gerek nede sohbet. Tınısı yeter :) Son kısım konu dışı oldu biraz, bir düş diyelim:suss:

Adam in parası yoksa napcam öderim ya benim içim el vermez hayat müşterekse ödemeli bence.:D

Durum İtibari İle Karşımdaki Kişiye Bağlı Olan Bir Şey var;
Kimi Oralı Olmaz;
Saçına Bakar;
Elbisesine Bakar;
Kimi Mahsun Bakar ;
Gözlerinin İçine Bakar;Mahçupluk Duygusunu Üstüne Başına Sindirir.

İlişki anlayışımda hesabı erkeğin ödemesi, gibi dramatik jestlere yer yok. Topum olarak misafirin elini cebine attırmamak gibi bir alışkanlığımız var ki tamamen geleneksel bir durumdur. Güzeldir, izleyeceğiniz yol bu olsun. Yani davet eden öder, cinsiyeti erkek olan değil. Kim daha erkek, delikanlı yarışını hemcinsleriniz ile yapın efendim. Bu tarz durumlarda erkeğin kendini borçlu hissetmesi ve kadına erkekliğini kanıtlama güdüsü fazla sakil.

Çok affedersiniz, sebep?
Bir kadın olarak dışarı çıkarken yanınıza gerekli miktarda para alıyor musunuz, alıyorsanız neden kendinizi muhtaç gibi hissediyorsunuz?
Ya da erkeğe yüklediğiniz bu zorunluluğun aslında zorunluluk olmadığı gerçeğinden haberdar mısınız?
Uzatmayayım, niye -memeli?

Biri yemek ısmarlıyorsa biri kahve ısmarlasın.
Gitsin pambık şeker ısmarlasın.
Ne bileyim,tavşan falı ısmarlasın.
Ne samimiyetsiz bi' konu :T:

Çok affedersiniz, sebep?
Bir kadın olarak dışarı çıkarken yanınıza gerekli miktarda para alıyor musunuz, alıyorsanız neden kendinizi muhtaç gibi hissediyorsunuz?
Ya da erkeğe yüklediğiniz bu zorunluluğun aslında zorunluluk olmadığı gerçeğinden haberdar mısınız?
Uzatmayayım, niye -memeli?

Bu durumu kişisellistirecek bir şey göremedim.

Merakımı mazur görmek yerine şahsileştirdiğimi düşünmeniz fazla ilginç. Halbuki size ait bir fikir üzerinden kendimi yaratma, kendimden bir parça katma isteğim de yoktu.
Düşüncelerinizin mantıklı açıklamasının olduğu (mutlaka vardır) günlerde görüşme ümidimi gözardı etmeyin lütfen. Bir gün mutlaka üzerine konuşalım.

Bunun tartışma konusu olması bile abesle iştigal nazarımda...
yeri gelir erkek öder yeri gelir kadın
bu gayet normal bir durum
Aşk sevgi hesaba kitaba gelmez diyoruz lakin yediğimizin bile hesabını tartışıyoruz ilginç..

Merakımı mazur görmek yerine şahsileştirdiğimi düşünmeniz fazla ilginç. Halbuki size ait bir fikir üzerinden kendimi yaratma, kendimden bir parça katma isteğim de yoktu.
Düşüncelerinizin mantıklı açıklamasının olduğu (mutlaka vardır) günlerde görüşme ümidimi gözardı etmeyin lütfen. Bir gün mutlaka üzerine konuşalım.

Olanı olduğu gibi görmeyen,olması gerekenlerle tükenir.
Teşekkürler.

Amacı olmayan insanlar, amacı olan insanlara araç olurlar.
Rica ederim.

alman usulü candır herkesin tuttuğu kendine, egoistliğe lüzum yok.

Ödetmemeli diyen kızlarımız kasaya doğru yaklaştığında cüzdanı eline alır gibi yapıp 'yaa canım lütfen ama ben ödeyeyim' demeyi biliyor ama. Sinsiler sizi.

Önemli olan birlikte vakit geçirmek değil mi? Önemli mi hesabı kimin ödediği?

kimde varsa o öder kişileri cüzdan olarak görmemek gerek.

KIZ arkadaşı ise ödetmemeli. Parası yok ise dayanışma olabilir tabi.

Geri