Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Ödetmesinde sakınca yok da ödetmez ki. :D Sevgili sponsor değildir sonuçta.

kesinlikle ödetmeli. bütün masrafları o karşılamamalı, ödetse iyi olacak. :@

Bu kural gibi şeyi kim çıkarmış ki?

niye ödemesin abi, kızlar asalak mı ?

Şimdi ödemezlerse Serkan batar. Hemen bi hesap çıkarıyoruz. Günde 5 kız (hafta sonları duruma göre ortalamayı 8 alıyorum) haftada 41 kız e bu da 41 buluşma. Her hesabı 50 liradan saysan 2050 TL. Ya Serkan burada 10.000 $lık maaşıyla kime yetsin yani??

(Kanka IBAN'ı attım özelden.)

Şimdi ödemezlerse Serkan batar. Hemen bi hesap çıkarıyoruz. Günde 5 kız (hafta sonları duruma göre ortalamayı 8 alıyorum) haftada 41 kız e bu da 41 buluşma. Her hesabı 50 liradan saysan 2050 TL. Ya Serkan burada 10.000 $lık maaşıyla kime yetsin yani??

naptın olm günde 5 kız, günde 5 kez tuvalete gitmiyorum ben :D:D
iban verme ama kontor atarım :p

çok olmuş o 31 yap onu :D

çok ayıp lan, sizin yaşınızda gayri meşru çocugum var benim, gelmiş burda kafaya alıyorsunuz :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
çok ayıp lan, sizin yaşınızda gayri meşru çocugum var benim, gelmiş burda kafaya alıyorsunuz :D
babasının serkan olduğunu öğrenen evlat.
rak%C4%B1-i%C3%A7en-insanlar%C4%B1n-kaliteli-oldu%C4%9Fu-ger%C3%A7e%C4%9Fi_468705.jpg

Yeri ve zamanı geldiğinde hiç tereddüt etmeden öderim o hesabı.

kız arkadaşı ise ödetmeli mesela iş arkadaşı gibi.

ama özel ise nayır.

elini cantasina bi götürsün sIkarim topuklarina:icon_yillarcaezildi
bende para oldugu sürece yok öyle birsey.

İlk buluşma da öderim, diğerlerinde parası olan öder.
İddaayi tutturursam harçlık bile veririm.

No comment ama her ikiside oduyebilir ergenler gibi triplere girmek gereksiz :-)

parası Yoksa erkeğin ödücek, :D o ne lan öyle, ama genel durumlarda erkek ödemeli zaten.

Ödetmemeli Tabi ama bazen olabiliyor işte insanlık hali.

Kasti Yapıyosa da zaten cimrinin bayrak sallayanıdır.

Erkeğin parası yoksa adma hesabı nasıl ödeyecek.Ödemeli yav yeri geldiğinde :p Hatta Alman üsulü daha caizdir :p

Geri