Bir doktor climax sözü bırak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bazı ikili ve üçlü diyaloglar...

Ba ba ba ev hanımı lefty'e bah hele nasıl ahkam kesiyor öyle olamaz böyle olamaz diye mantı yoğuran elleriyle. Sanırsın viroloji profesörü

Ben bilimadamıyım. Bu sular benim. Ha, ev baklavası konusu olsa hiç yarışa bile girmem.

Ya arkadaş yanlış. Yine yanlış. İlaca direnç meselesi bakteriler ile ilgili. Antiviral direnci diye bişey yok. Belki biraz hepatit b için. O bile yeni konuşulan bişey.

Nasıl antiviral direnci yok? Yahu bunu bir bilim insanı olarak nasıl söylersin? O zaman grip virüsü neden yok olmuyor da sürekli evrimleşiyor?

Virüs'ün bundan haberi olmayabilir.

Yorumsuz...

Hâlâ yok üçüncü dozu olalım mı. Ol. Dört de ol. Maskeyi de çift tak. Noolur noolmaz. Zaten millet girmiş saglik paranoyasina. Sivilce çıksa kanser oldum diyor. Sıradan ölümlü canlıların kendini bu kadar önemsemesi kadar uyuz olduğum bişey yok.

Ben aşı yapmayın demedim. Aşı yapmayıp muska mı takacaksiniz. Dört aşı oldum ben.

Şimdi siz bilmezsiniz. Hastane dediğin yerler çok pis fofenk dönen yerlerdir. Ve inan bana hastalar da masum yada aptal degil. Birçok kez taciz edildim. Zor durumda kalırsın bazen. Hasta- hasta, hasta- hasta yakını, hasta yakini- hasta yakini, personel-hasta, personel-hasta yakını, personel- personel eşleşmelerinin hepsini gördüm

" ayol benimkine lakap bile verilmez"

Lan oğlum on numara espri yaptım etkileşim alamıyorum. Şaka misiniz siz. Bedava mi çalışıyorum kardeşim burada.

Yalnız bir arkadaşım (adını verip rencide etmek istemem) yazar ödülleri bölümünde "naaapıvermis de yazar olmuş. Ne yazıvermis bana" diye bişey yazmış. Kıskançlık kötü bir özellik arkadaşlar. Lütfen. Yıllarımı verdim. Alçakgönüllü olmama dua etsin bu arkadaş yoksa bütün ödülleri alıp giderim. Mahcup olur.

" gocagarı "lı mesajları vardı bi ayyy climax ya yengemizeeeee töbe töbeeee sjznj

Elma meselesinden sonra adem isyan eder. Allah'ım kadını yaratacaktın madem şeytana ne gerek vardı der.
Tanrı bıyık altından güler.
Yani kadın şeytandır. İyi bir yalancı olması beklenen bir özellik.

Son düzenleme:
Feminizm, sevişilerek tedavi edilebilir bir hastalık. Tarafım belli.
- set by doktor climax

Fakat çok spot laflar etmişim gerçekten. Yarın birgün ölürsem bu sözleri derleyip kitap haline getirin. @Nilda sana verdim bu görevi.

Hakikaten cahilsiniz.
Elbette kadınlar evli veya sevgilisi olan erkekleri çekici bulur.
Çünkü o erkekler başka dişilerce seçilmiş test edilmiş ve onaylanmıştır.
Rüştünü ispat etmişlerdir.

1.3 mutijet motor veya 1.5 DCI motor gibi

Şimdi burada ben kariyer sahibi, karizmatik seksi zeki ve eglenceliyken, neden yeni yetme sivilceli oglanlara ilgi duysunlar ki.

Hayatima aktardigim bir sözü var kendisinin otobus direklerini yalamaniz gerekir demişti hasta olmamak icin
Arkadas ortaminda cok soyledim şu corona surecinde

" 'iyi anlaşmak' için arkadaş olmaya gerek yok. Bekir var mesela bizim genel cerrah. İyi anlaşıyoruz arkadaş olarak. Ama bir gün olsun birbirimizin kulak memesini dişlemek aklımıza gelmedi."

Canım benim. En gısa şarkı 3 dakika. Benim seksim bir dakika onbeş saniye.
Nasıl şarkı dinleyebilirim ha söyle bana

sevişirken dinlenecek şarkılar konusuna atıfta bulunuyor.

Pozitif bilimci olarak biyolojik gerçeklere kafa tutmak...

Lefty'nin kafası karışık. Alfa erkek tercih ettiğini söylüyor. Ama beni cinsiyetçi olmakla suçluyor. İyi de arkadaşlar. Alfa cinsiyetçidir. Feminik alfa olmaz. Ona Meriç denir en fazla. Alfayi alfa yapan testosterondur. Testosteron eşitlik yada rekabet kabul etmez.

Değerli Romalılar. Alfa beta meselesi biyoloji ile ilgili bir konu değil. Dolayısıyla "doktor olmuş bir boktan haberi yok" demek yanlış. Kaldı ki bu alfa meselesini foruma ilk getiren benim. Takipçilerim hatırlayacaktır. Ha bir de kadının alfasi olmaz. Bazı feminik zavallılar ve fistanli kezolar, megaloerotomanik hezeyanlar ile kaprisi kadın tavrını alfalık sanabilir. Oysa dediğim gibi bu konu eril cinsiyet için geçerli. Tekrar ediyorum, kadın alfa olmaz. Ha son kez, foruma bir şey yazınca "bana mı dedin isim ver" tavrını anlamıyorum. Yani şimdi sebze halleri ve kabzimallikla ilgili konuşsam ve biriniz bu işle uğraşıyor olsa "bağa mı didin yiğenim" dememeli.

Geri