BİM / ŞOK / A101 Boykotu

Konu sahibi son olarak 1016 gün önce görüldü
@melnur bir hatunla tartışmak bir erkeğe yakışıyor mu hiç.? Ay bide Avrupa görmüşsün ya Sjsjsj
Yok yaaa onunla uğraşmıyorum, o kendisiyle uğraşıyor haberi yok. Tutturmuş habire sus diyor, yani hangi hakla diyor bilmiyor, hatta doğru dürüst bir argümanı dahi yok sus demesi için.

4 çocuk babası olan biri olarak bime bağlı olan File marketten alışveriş yapıyorum. Fiyat olarak diğer marketlere göre gayet makul. bu fahiş fiyat denen şeyleri bu marketler dışındaki tüm marketlerde görüyorum aslında. garip bi durum var.

cam fıstığı cok pahalı ya anteplilerrrrrrrrrrr cok pahalı

4 çocuk babası olan biri olarak bime bağlı olan File marketten alışveriş yapıyorum. Fiyat olarak diğer marketlere göre gayet makul. bu fahiş fiyat denen şeyleri bu marketler dışındaki tüm marketlerde görüyorum aslında. garip bi durum var.

Harrasin tirtikli patates cipsinin icerigi temizmis abi, anne babalar kanserojenli yerken evlatlarina ondan aliyomus denemek istersen .D

Boykot konusunda öneride bulundum diye ban yemem umarim .D

Harras-Patates-Cipsi-Tırtıklı.jpg

Harrasin tirtikli patates cipsinin icerigi temizmis abi, anne babalar kanserojenli yerken evlatlarina ondan aliyomus denemek istersen .D

Boykot konusunda öneride bulundum diye ban yemem umarim .D

Ekli dosyayı görüntüle 72867
açıkçası kanserojen, böceks vb detaylara takılmıyorum. fiyat ve lezzet odaklıyım. zaten patates cipsi gibi ürünleri bünyemiz kaldırmadığından tüketemiyoruz çok şükür.

Neden kızayim bizim parti chpkk benzemez isteyen düşüncelerini çok rahat dile getirebilir
Sen nereden alışveriş yapıyorsun doğru söyle. Var mı 3 harfliler dışında gidebileceğin başka dinci marketler? Hangisiyle ortak senin Tayyib?

“Kasapların tartışmasında koyunların taraf tutması, koyunların kaderini değiştirmez.”

Sümer Atasözü

(Bizim halk kasap değişince koyunluktan kurtulacağını düşünüyor)))

Geri