BİM / ŞOK / A101 Boykotu

Konu sahibi son olarak 1014 gün önce görüldü
Su dışında bir şey almıyorum üç harflilerden

Boykot bitti arkadaşlar :) adamlar yandaş gazetelerine boy boy 2 sayfalık ilanlar vermiş al gülüm ver gülüm olduğuna göre normale dönebilirler artık..

migrosa hic gitmedim babam zaten icki satiliyor diye oradan almiyor diye biliyorum bize en yakin sok var ilcede arada köy marketten alıyoruz.

Su dışında bir şey almıyorum üç harflilerden
Ne oldu, aranız neden açıldı doğru söyle? Hep beraber aynı yolda yürüyordunuz ve bununla övünüyordunuz,.......
La ülkeyi ne hale getirdiniz görün artık. Tarikatlar ile, mafya ile, uyuşturucu baronları ile, hırsız ile, soysuz ile,...... koltuk için her türlü işbirliği ve ortaklık yaptınız ve hala da yapıyorsunuz ve arada bir böyle çıkar kavgasıda tüm pisliklerinizi ortalıklara saçıyor.

migrosa hic gitmedim babam zaten icki satiliyor diye oradan almiyor diye biliyorum bize en yakin sok var ilcede arada köy marketten alıyoruz.
Bu kafayla daha çok bekleriz ilerlemeyi. İçki almak zorunluluğun yok orada, gidersin ihtiyacını karşılarsın.
Nerede yazıyor Allah içki satılan yere gitmeyin diye?

Ne oldu, aranız neden açıldı doğru söyle? Hep beraber aynı yolda yürüyordunuz ve bununla övünüyordunuz,.......
La ülkeyi ne hale getirdiniz görün artık. Tarikatlar ile, mafya ile, uyuşturucu baronları ile, hırsız ile, soysuz ile,...... koltuk için her türlü işbirliği ve ortaklık yaptınız ve hala da yapıyorsunuz ve arada bir böyle çıkar kavgasıda tüm pisliklerinizi ortalıklara saçıyor.
Yapma ya yıllardır süregelen iftiralariniz PKK'ya büyük darbe indirildi bundan rahatsız oldunuz uyuşturucu yalanını ortaya attınız yemiyor millet bunları artık yeni yalanlar turetin seçime az kaldı

Yapma ya yıllardır süregelen iftiralariniz PKK'ya büyük darbe indirildi bundan rahatsız oldunuz uyuşturucu yalanını ortaya attınız yemiyor millet bunları artık yeni yalanlar turetin seçime az kaldı
Sabah gazetesinde BİM'in iki sayfa ilanı varmış :) merak etme @melnur eski düzen devam. :) parayı kesince böyle oluyor genelde.

Sabah gazetesinde BİM'in iki sayfa ilanı varmış :) merak etme @melnur eski düzen devam. :) parayı kesince böyle oluyor genelde.
Hayır gazeteye reklam vermek ile konunun ne alakası var sözcüye de reklam veriyorlar o zaman onları da satın aldılar sıradan bir olayı sıradışıymis gibi göstereceğinize aday çıkarın aday seçim gecesi hüsrana uğramayin sonra

Hayır gazeteye reklam vermek ile konunun ne alakası var sözcüye de reklam veriyorlar o zaman onları da satın aldılar sıradan bir olayı sıradışıymis gibi göstereceğinize aday çıkarın aday seçim gecesi hüsrana uğramayin sonra
Düne kadar 3 harfli marketler diye propaganda yapıp hedef tahtasına koyup şimdi marketin ilanını paylaşmaları normal yani ? :)

Bu kafayla daha çok bekleriz ilerlemeyi. İçki almak zorunluluğun yok orada, gidersin ihtiyacını karşılarsın.

nereden alacagimizi sanami soracakti? istedigimiz yerden aliriz istedigimiz yerden almayiz kimse karisamaz her seyin bir yerde yazmasımi gerekiyor senin evde girdigin wcde erkek kadın yazıyor mu

• Beğen
Tepkiler: 0

Milletin nereden aldığından sana ne? Her şeye burnunu sokuyorsun.

İçki satılan yerlere girmemek bir tercih meselesi fakat olayı büyütmemek lazım aksi takdirde ülkede satılan birşey, ülkeyi terk etmeniz gerekecek, karşılıklı anlayış gerekiyor..
Sürekli bir kutuplaşma olmasına gerek yok.
Kimsenin ağzıyla veya çıkarlarıylada hareket etmemek lazım, sizi seven güleryüzle karşılayan ürünlerin temiz ve taze olan yerleri tercih etmeye devam edin.

Hayır neyini savunacağım, savunmayı gerektirecek bir şey yok, yarın seçim zamanı desteklediğin parti aynı yere reklam verince partin hakkında da aynı şeyleri söyleyecek misin
Anlamadığın şu düne kadar o gazeteler " 3 harfli market diye ismini bile belirtmeden günlerce propaganda yaptı, hedef tahtasına koydu, tehditler edildi " anladın mı ? Şuan kocaman iki sayfa ilanını paylaştılar bu ne demek haracını aldı ve sustular..... Milleti ne sanıyorsunuz siz ya ?

Ülke şuan Teksas gibi tehdit eden edene, 12 yaşındaki çocuklar bile korkmadan birilerini öldürebiliyor, taciz ve tecavüz haberlerinin olmadığı gün yok hala gelmişsin UTANMADAN bunları aklamaya çalışma çaban sadece acizlik göstergesidir.

Geri