BİM / ŞOK / A101 Boykotu

Konu sahibi son olarak 1016 gün önce görüldü
Anlamadığın şu düne kadar o gazeteler " 3 harfli market diye ismini bile belirtmeden günlerce propaganda yaptı, hedef tahtasına koydu, tehditler edildi " anladın mı ? Şuan kocaman iki sayfa ilanını paylaştılar bu ne demek haracını aldı ve sustular..... Milleti ne sanıyorsunuz siz ya ?

Ülke şuan Teksas gibi tehdit eden edene, 12 yaşındaki çocuklar bile korkmadan birilerini öldürebiliyor, taciz ve tecavüz haberlerinin olmadığı gün yok hala gelmişsin UTANMADAN bunları aklamaya çalışma çaban sadece acizlik göstergesidir.
Ne diyorsun ne acizligi, kimi neyi aklamaya çalışıyorum ben siz bu kafayla zor seçim kazanırsınız kendiniz gibi düşünmeyenlere hemen hakaret hakir görme kafanız hiç değişmeyecek

• Beğen
Tepkiler: 0
Ne diyorsun ne acizligi, kimi neyi aklamaya çalışıyorum ben siz bu kafayla zor seçim kazanırsınız kendiniz gibi düşünmeyenlere hemen hakaret hakir görme kafanız hiç değişmeyecek
Hakaret böyle edilmez ama sen bu zihniyettekileri savunmaya devam ettikçe üzgünüm itibarsızlaşırsın.

• Beğenmedim
Hakaret böyle edilmez ama sen bu zihniyettekileri savunmaya devam ettikçe üzgünüm itibarsızlaşırsın.
Umurumda değil, ben burada birilerinin gözüne giricem diye kendimden düşüncelerimden taviz vermem asla sandığınız gibi tecavüzcüyu onu bunu savunduğumuz yok bunlar için idam istediğimizde karşı çıkanlar yine sizsiniz

• Beğen
Umurumda değil, ben burada birilerinin gözüne giricem diye kendimden düşüncelerimden taviz vermem asla sandığınız gibi tecavüzcüyu onu bunu savunduğumuz yok bunlar için idam istediğimizde karşı çıkanlar yine sizsiniz
Düşüncelerin ve taviz vermediğin şeyler 6 yaşındaki bir bebeğe yapılan olayda bile belli.. Sana saygı duymuyorum o düşüncelerine asla duymuyorum.

akp seçmeninin %98'i bu marketlerden alışveriş yapıyor.Yani boykot etmeleri imkansız.Onlara neferleri gibi cevap verelim " buna anca kargalar güler "

nereden alacagimizi sanami soracakti? istedigimiz yerden aliriz istedigimiz yerden almayiz kimse karisamaz her seyin bir yerde yazmasımi gerekiyor senin evde girdigin wcde erkek kadın yazıyor mu
Size bir şey anlatmak deveyi hendekten geçirmeye benzyor. Ben be diyorum siz ne anlıyorsunuz.

Bu marketler neden boykot ediliyor?

Zam yüzünden mi?

O zaman hükümeti boykot etmen gerekiyor sandıkta...

Daha öncede yazdım,
otoyol köprü ücretlerine
personelin maaş ücretlerine
elektrik faturalarına
vergilere
kiralara

sürekli zam geldi, gelmeye devam ediyor.

Ayrıca özelleştirilen fabrikalarımız da vardı hani ŞEKER FABRİKALARI, özelleşince çok iyi olacak dendi şekere sürekli zam geldi.
Demek ki özelleştirme çokta iyi bir şey değilmiş.

IQ seviyesi düşük insanlar gibi sadece marketlere suç bulmak çözüm olmaz.

Çözüm üretmek için önce SORUNA-SORUNLARA bakmak lazım.

Ülkemizde sağlıklı bir boykot, protesto, grev olacağını asla düşünmüyorum. Önemsemiyorum yani.
Bu boykot işlerine girmek yerine mahalle bakkallarına sahip çıkılacaktı zamanında.
Marketleri eleştirirken market çalışanlarına gösterilecek olumsuzlukları da kınıyorum.

Bu marketler neden boykot ediliyor?

Zam yüzünden mi?

O zaman hükümeti boykot etmen gerekiyor sandıkta...

Daha öncede yazdım,
otoyol köprü ücretlerine
personelin maaş ücretlerine
elektrik faturalarına
vergilere
kiralara

sürekli zam geldi, gelmeye devam ediyor.

Ayrıca özelleştirilen fabrikalarımız da vardı hani ŞEKER FABRİKALARI, özelleşince çok iyi olacak dendi şekere sürekli zam geldi.
Demek ki özelleştirme çokta iyi bir şey değilmiş.

IQ seviyesi düşük insanlar gibi sadece marketlere suç bulmak çözüm olmaz.

Çözüm üretmek için önce SORUNA-SORUNLARA bakmak lazım.

İmzamı atıyorum.

Şok'tan Muzlu Halley aldım, nedense bizim markete gelmedi bir türlü.

Boykot mu?

Kandırmayın kendinizi..

Yapma ya yıllardır süregelen iftiralariniz PKK'ya büyük darbe indirildi bundan rahatsız oldunuz uyuşturucu yalanını ortaya attınız yemiyor millet bunları artık yeni yalanlar turetin seçime az kaldı
Konuyu dağıtma konumuz senin bir zamanlar övdüğün, kıvanç duyduğun üç harfli marketlerin boykotu.
İmralı'ya elçi gönderip mektup yazdırıp o mektubu TRT'de okutarak mı PKK'ya büyük darbe indirdiniz?
Apo'dan medet umarak mı indirdiniz?
Komik olma Iba.

Konudan bağımsız ama gelir seviyesi en yüksek insanlar aileler hep bu marketlere akın ediyor. Günlerini takip ediyorlar. Ama sorsan en kaliteli marketten alışveriş yapıyorlar.
Evet tamam.

Bu marketlerden daha ucuza satan bir market var mi ki boykot edicez. Napayim bari boykot edip makro centerdan alisveris yapayim.

Ya sonucta tüketici vermiyor mu karari?
Nerede alisveris yapacaksa,onun sorumlulugu degil mi?
Serbest piyasa degil mi? bu kadar da yönlendirme aski ile yanan bir millet var mi acaba?
Sonra komunizme laf siralarlar.Bildiklerinden de degil, sistem öyle uygun gördügü icin.
Al seni komunizme sürüklüyor iste sistem.
Valla trajik.
Deux Ex Machina da gelmiyor ki, bu tiyatrodan uyandirsa.

Geri