Size bir şey anlatmak deveyi hendekten geçirmeye benzyor. Ben be diyorum siz ne anlıyorsunuz.
konuşma be tamam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Size bir şey anlatmak deveyi hendekten geçirmeye benzyor. Ben be diyorum siz ne anlıyorsunuz.
Senden izin mi alacağım konuşmak için? İşine bak sen.konuşma be tamam.
Pomak bu kararına senin yeni partililerinin kızar. İlk başta @ultrAslan kızar dikkat et ne yazdığına. Bir baktın Fetöcü ilan edilirsin.Vatandaşa marketleri boykot edin diyorlar ama bi bakıyorum bizim mahallenin radyolarında televizyonlarında marketlerin reklamlarından geçilmiyor.! Nasıl boykot ulan bu.! Alma sende reklamlarını niye alıyorsun? Para tatlı dimi? Benim param da tatlı o zaman. Bütçeme neresi uygun gelirse ordan alırım. Ben boykot moykot etmiyorum, isteyen istediği gibi yapsın.
Senden izin mi alacağım konuşmak için? İşine bak sen.
Doğrular acı demi.
Hala emir veriyor, beni kendine mi benzettin. Sen sus deyince susacağımı mı zannettin?sus be cok bilmis konusma
Neden kızayim bizim parti chpkk benzemez isteyen düşüncelerini çok rahat dile getirebilirPomak bu kararına senin yeni partililerinin kızar. İlk başta @ultrAslan kızar dikkat et ne yazdığına. Bir baktın Fetöcü ilan edilirsin.
Hala emir veriyor, beni kendine mi benzettin. Sen sus deyince susacağımı mı zannettin?
İşine bak, Forum kuralları çerçevesinde istediğim zaman, istedeğim kadar yazarım sen çatlassn da.
Konuya gel daha sağlıklı olur.
Senle ben uğraşmıyorum, kendi kendinle uğraşıyorsun haberin yok. Senle neden uğraşayım ki?hala bak konusuyor ya sen laftan anlamiyormusun kitmi kafan basmiyormu benimle ugrasma mutahap olma
erkekmi ben kadin saniyordum melnur diye erkek ismimi varmis alin sunu basımdan lutfen kim ilgileniyorsa sıkildım@melnur bir hatunla tartışmak bir erkeğe yakışıyor mu hiç.? Ay bide Avrupa görmüşsün ya Sjsjsj
Tamam sus hatun sanıyormuş seni SjssjsSenle ben uğraşmıyorum, kendi kendinle uğraşıyorsun haberin yok. Senle neden uğraşayım ki?