BİM / ŞOK / A101 Boykotu

Konu sahibi son olarak 1016 gün önce görüldü
Vatandaşa marketleri boykot edin diyorlar ama bi bakıyorum bizim mahallenin radyolarında televizyonlarında marketlerin reklamlarından geçilmiyor.! Nasıl boykot ulan bu.! Alma sende reklamlarını niye alıyorsun? Para tatlı dimi? Benim param da tatlı o zaman. Bütçeme neresi uygun gelirse ordan alırım. Ben boykot moykot etmiyorum, isteyen istediği gibi yapsın.

Arz ve talep kanunu varmış piyasadaki ürünler ondan dolayı artıyormus .bu konuda cahilim birisi bana ilk okul seviyede yazabilir mi? Nedir bu arz ve talep kanunu

Vatandaşa marketleri boykot edin diyorlar ama bi bakıyorum bizim mahallenin radyolarında televizyonlarında marketlerin reklamlarından geçilmiyor.! Nasıl boykot ulan bu.! Alma sende reklamlarını niye alıyorsun? Para tatlı dimi? Benim param da tatlı o zaman. Bütçeme neresi uygun gelirse ordan alırım. Ben boykot moykot etmiyorum, isteyen istediği gibi yapsın.
Pomak bu kararına senin yeni partililerinin kızar. İlk başta @ultrAslan kızar dikkat et ne yazdığına. Bir baktın Fetöcü ilan edilirsin.

sus be cok bilmis konusma
Hala emir veriyor, beni kendine mi benzettin. Sen sus deyince susacağımı mı zannettin?
İşine bak, Forum kuralları çerçevesinde istediğim zaman, istedeğim kadar yazarım sen çatlassn da.
Konuya gel daha sağlıklı olur.

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Herkes kendi fikrinde zihniyette olan insanların oy verdiği partiye. Oy verir .genellikle turkiyede böyle oluyor başa değil tabana bakıyorum .ona göre oy veriyorum

Son düzenleme:
Hala emir veriyor, beni kendine mi benzettin. Sen sus deyince susacağımı mı zannettin?
İşine bak, Forum kuralları çerçevesinde istediğim zaman, istedeğim kadar yazarım sen çatlassn da.
Konuya gel daha sağlıklı olur.

hala bak konusuyor ya sen laftan anlamiyormusun kitmi kafan basmiyormu benimle ugrasma mutahap olma

@melnur bir hatunla tartışmak bir erkeğe yakışıyor mu hiç.? Ay bide Avrupa görmüşsün ya Sjsjsj

Ya kahkaha attım siz nasıl bişeysiniz Jssjsn

Geri