Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
kurbanda kesilecek koyun gibi şişirmenize gerek yok kendinizi... zorlamadan kas yapılacaksa bulaşık makinesi boşaltın.

O zaman hiç kas yapamaz, eskidendi o ;d
Anneyseniz ya da babaysanız eliniz boş eve gidemezsiniz.
Alım gücü düşse de yine de boş gidilmez. Ailenin geçimi için.
Size birileri getiriyorsa o başka. Kas yapamazsınız hazır tüketmekten.:)

Türkiye sartlarida hayvanlar gibi calismaktan insanlarin spor yapmaya mecali kaliyormu ki?

O konuma daha erişemeden maalesef .
Ben kendim alıyorum ama yine de kas yapamıyoruz ;d
Kendinize almakla tüm evi geçindirmek farklı.:)
Bir ailenin tüm üyeleri için sürekli alış veriş yapın. Pazarı, marketi ile. Öyle mağaza dolaşarak, kahve içerek yapılan gezinti alış verişlerinden bahsetmiyorum.
Neyse, zamanı gelince farkı fark edersiniz.:)

Kendinize almakla tüm evi geçindirmek farklı.:)
Bir ailenin tüm üyeleri için sürekli alış veriş yapın. Pazarı, marketi ile. Öyle mağaza dolaşarak, kahve içerek yapılan gezinti alış verişlerinden bahsetmiyorum.
Neyse, zamanı gelince farkı fark edersiniz.:)
Şu an tek kişilik bir aileyim , tam aile olunca bu söylediklerini uygulayacağım ;d

Birkaç sporcu dergilerinde spor sonrası önce protein ve karbonhidratsın birlikte tüketilmesinin Önaydiğini söylüyorlar. Bu konuda ben de çözümü olarak şöyle bir tarifi kullanmayı düşünüyorum. Smopthie şeklinde kyaniden protein takviyesi olan fit20, Bir muz ve birkaç badem sizce etkili olur mu?

30 liralık eşek eti sucuk, glikoz şurubuyla yapılmış kurabiye.

Genaken dogal yollu yumurta tavuk eti pilav makarna et seklinde saglardik simdi yiyecek ekmegi zor buluyoz ne sporu

Şu an vücut gelişiminin birinci ayındayım ve haftanın beş günü uyguladığım bir antrenman programım var. Yeterli protein alamadım fark ettiğim için de protein takviyesi kullanmayı düşünüyorum hangisini kullanmalıyım diye araştırma yaparken kyani markasından bı ürünü gördüm. Herkes bu ürünün egzersiz yanında Kas kütlesinin artmasında etkili olduğun bahşediyor ??

Ekli dosyalar

• 1644928059314.png
    1644928059314.png
    902 KB · Görüntüleme: 3
yalan söylemişler, uzun vadede p*p* düşürüyor bunlar. kullandım mağdur oldum. tavsiye etmiyorum.

3 senedir online marketing sektöründe kyani markası ile iş ortaklığı yapıyorum çevremde bulunan Eş dost komşuda ailelerine satış yapıyorum ve müşteri gitti mi daha fazla kişiye ulaştırmak için yurt dışından insanlara da ulaşmak istiyorum bu kolay olur mu ?

Merhabalar 4 senedir kyani şirketi ile iş birliği yaparak bu sektördeyim. Şirketin çalışanlarına yaklaşımını da seviyorum cünkü esnek çalışma saatleri, herşey şirktten ama sen kendi işinin patronu oluyorsun. Riski yok, mobingi yok. Çalışanlara sunduğu fırsatlar çok fazla olduğu için değerlendiriyorumda ama her ne kadar iyi bir satıcı olsam bazen ürün satısında zorlanıyorum siz neler yapıyorsunuz?

Geri