Konu sahibi son olarak 92 gün önce görüldü
Arkadaşlar bu konu bence hem kadınlar hemde erkekleri ilgilendiren konulardan biri. Benim son zamanlarda Saçlarım çok dökülmeye ve matlaşmaya başladı. Önlerimde ki saçlarım iyice dökülünce bende ne yapılır diye baktım bir sürü doğal malzemeli tarifler çıktı ama gerekten bana daha sağlam bir şey lazım olarak düşünüyordum hatta saç matlığı ve cilt matlığının sebebin kolajen eksikliği olduğunu gördüm. Tanıdıklarımın tavsiyesi ile HL5 kullanmaya başladım kısa bir süre sonra gerçekten bir fark gördüm. Şimdi düzenli ve devamlı olarak kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Merhabalar 16,18 yaşlarında ki çocuklarım için hem zihnen hemde fiziken destek olsun diye takviye arayışındayım. Tabi konu cocuklar olunca ayrı bir titiz davranıyorum bu konuda önerileriniz varlı ? Kendi kullandırdığınız bir ürün mesela.

Selamlar su sıralar network marketing işini yapan da çok kişi duyuyorum ayriyetten ürünlerini kullananda. Bende bu yeni nesil işe girmek istiyordum araştrınca Kyani markasını gördüm Bakanlık İzinli ve doğal içerikli takviye gıda ürünleri olması bakımından ilgimi çekti en baştan öğreEler zaten pek bir zorluğu da yoktu. satışlarımı yaparken gayet rahatım (kendimde kullanıyorum). Bence fikrimce bu tür işler geleceğin mesleği artık.

Arkadaşlar merhabalar, pandemiden bu yana bir iş arayısındayım ama hala bir şeyler bulamadım yani iş verme oranları çok düüşükkkk . Çok araştırma yaptım bu konuyla ilgili hangi sektörde çalışayım diye en sonunda doğrudan satış sektörünü gördüm bi ilgimi cekti son zamanlarda çok fazla insan bu işi yapıyormuş. Sizi de bilgilendireyim. Doğrudan satış yani doğrudan satış ülkemizde gayet potansiyeli olan bi iş. Ben bir kaç forum sitesinde de Kyani şirketini duydum bazı yapan arkadaşlar öneri de bulunmuş iş arayanlar için. Benim için bu sektörü yapacaksam ürünlerin kaliteli olması gerek tabi öncelikle. Bende bu firmanın ürünlerine baktım kaliteli ve potansiyeli yüksek bi marka. Br de çalışanlarıyla yenilenme programı yapıyorlar ve çok fazla ülkede varlar bu konuda beni biraz ikna etti aslında . Var mı sizin öneriniz?

Bence çok beter bir şirket yakında batar hiç başlamayın

2022'ye gireceğiz hala bu reklamları yiyen var mı

Piyar senin işin bilgen Sjsjsj

Selam özellikle gün içerisinde o kadar fazla soğuk yiyorum ki son zamanlarda çok fazla hastalanmaya ve kendimi bitkin hissetmeye başladım. Doktoruma danıştığımda da bana vücuduma destek olarak takviye kullanamamı önerdi kendisi güvendiği ve bildiği bir marka olarak kyaniden sağlık üçgeni ürününü söyledi. Daha önce ben hiç kullanmadığım için bir bilgim yoktu ama doktor önerisi olunca da açıkcası güven konusunda pek sorgulamadım. Bana söylediği tek şey sana vereceği vitaminleri almaya kalsan hem çok hemde masraflı olucak bu ürün bir çok vitamini içerisinde barındaran bir takviye dedi. Bana da bu konuda mantıklı geldi açıkcası sizlerden kullanan var mı hiç ? Ay birde sizde bu kadar çok hastalanıyor musunuz ya ?

Modum düşmezse kolay kolay hastalanmam ruh halim cok etkili soguk etkilemez pek

Vazgectim, kenafir gozlu insan cok, nazar filan deger neme lazim .p

Geri