Konu sahibi son olarak 92 gün önce görüldü
Screenshot_2021-12-04-13-32-32-57.jpg

Erenim be ya Arapca ya Turkce karar vereydin once..:D Benim grip mevzum meshurdur etrafimda.

Tamam tamam anladık hiç hastalanmıyorsun shini :d

abi yine mi kyani?

yeter kyani yaa.

Hastayim gogus kafesim sizliyor resmen okuyup ufleyin iyileseyim

Selmllaaarrrr 92 doğumluyum, cildimde çizgi ve kırışıklık oluşumları başladı özellikle de göz çevremdeki kaz ayağı görüntüsü beni rahatsız ediyor geçenlerde kolajen aşısını araştırdım çok etkiliymiş; eczanede sormak ve bilg almak için girdimde eczacı bana kolajen takviyesi kullanabileceğimi daha iyi olacağını söyledi ürün olarakta öneride bulundu internetten araştırıp alıp almayacağımı karar verebileceğimden bahsetti de baktım kyani hl5 diye çokta kullanan varmış anladığım kadarıyla. Cilt ve saç gibi tm benim istediğim şekilde etkileri bulunuyormuş. Sipariş ettim ben bakalım heyecanla bekliyorum ama ne Kadr süre kullanılıyor bu kolajenler ?

Dolaşım sorunları konusunda takviye kullanmam konusunda bu ürünü önerdiler gerçekten bu konuda çok faydasını gören olmuş bire bir arkadşaımla konustum ama bunu tavsiye ettiler sizce nasıl ki bu bilen varmı? bana da bir çok vitamini içerisinde bulundurması sayesinde dışarıdan bir çok ürün kullanmak zorunda kalmıcak olmam konusunda mantıklı geldi nitrro.png

Bu arkadaş forumla reklam anlaşması yapmış herhalde.

Son düzenleme:
Şanlıurfa'da 4 sene kaldım sürekli hastaydım. Edirne gibi bir yerde hiç hasta olmadim. Beni soğuk değil de mutsuzluk hasta ediyormuş onu fark ettim

Selamlar evlendim evleneli ev hanımıyım ve kesinlikle eşim dışarıda çalışmamı istemiyor bende ona öneri olarak network marketing ile kadınlar arasında satış yapmayı teklif ettim buna razı geldi. Heyecanla marka arayısına girdim de kyani markasını gördüm bir kaç iş ortaklığı yapan arkadaşlardan deneyim yorumları aldım. Bazıları hatta online marketing olarak evden çıkmadan bile çalıştıklarını söylediler. Simdi benim bi statüm yok ev hanımıyım ama bu sektörde bunun bi önemi var mı ?

Merhabalar çalışırken çok fazla bitkin ve yorgun oluyorum özellikle uyku gibi sorunlar yüzünden de odaklanma problemi yaşıyorum.bu konuda da doktora danıştım. Odaklanma sorunumu, Bana zihinsel olarak düşüşün yanında fiziksel olarak düşüş nedeniyle de olabileceğini söyledi ve bir süre takviye yapmamı söyledi. Ufak bi araştırma ile zihinsel olarak beni destekleyecek ve kendimi zinde hissettirecek kyani on shot diye kullanmaya başladım. Kullanıcı memnuniyetlerinden sonra bende ki etkilerine de çok merak ediyorum tabi ki.

Emekli olalbir kaç yıl oldu. Bu süre içerisinde kendi işime yine de devam ettim. Ama artık başkasının elinin altında çalışmak yerine kendi işimi kurayım diye düşündüm. en azından beni oyalayacak hemde bir yandan gelir sağlayacak bir iş arayısındaydım bir çok kişi doğrudan satış işi yaptığını söyledi. Hatta ürünleri kendisi de kullanıyorlar bu marka bir program hazırlamış nitro nutrition beslenme elçisi olanlara özel ücretsiz orada hem sağlıklı beslenme hemde yenilenme için, bu sektörde esnek çalışma saatlerine uygun olduğu içinde ben bu konuda ikna oldum kyani ile iş ortaklığı kuracak gbiyim sermaye olarak daha ucuza gelicek diye düşünüyorum. Düşündüğüm gibi olur mu ?

Benim cocuklar ani okuyorlar okul yanında part time iş yapma konusunda oldukça istekliler ben de doğrudan satışı önerdim. instagramda bir çok kişi bunu yapıyor görüyorum ve online olarakta satış yapıyorlar. Geçenlerde burcu esmersoyun storylerinde kyani markasını gördüm hem organik ürün satısı yapıyorlarmış hemde bu ürünlerin satışlarını sağlayabiliyormuşsun bu markayla çalışşsınlar diye düşnüdm yani türkiyeden ünlülerin bile tanıdığı bir marka olduğu için hemde nitro nutrition beslenme elçilerine özel benim idol adam olan mark macdonald ile calısıyorlarmıs bende sayelerinde ona katılırım diye düşündüm de. Okurken becerebilirler mi bu sektörde çalışmayı acaba?

Bilgen sizi örnek alacağım. Güzel gidiyorsunuz.

Merhaba geçenlerde Dolaşım sorunları ile ilgili doktora danıstım. Bu konuda takviye kullanmam konusunda öneride bulundur. gerçekten bu konuda çok faydasını gören olmuş bana da bir çok vitamini içerisinde bulundurması sayesinde dışarıdan bir çok ürün kullanmak zorunda kalmıcak olmam konusunda mantıklı geldi. Kendisi kyaniden nitro ürününü tüketiyormuş istersen internetten de araştır içeriğine incele diye kendi memnuniyetinden bahsetti.

Merhaba geçenlerde Dolaşım sorunları ile ilgili doktora danıstım. Bu konuda takviye kullanmam konusunda öneride bulundur. gerçekten bu konuda çok faydasını gören olmuş bana da bir çok vitamini içerisinde bulundurması sayesinde dışarıdan bir çok ürün kullanmak zorunda kalmıcak olmam konusunda mantıklı geldi. Kendisi kyaniden nitro ürününü tüketiyormuş istersen internetten de araştır içeriğine incele diye kendi memnuniyetinden bahsetti.
Kyani mi güldürmeyin:D ayrıca güzel reklam yapıyorsunuz

Geri