Konu sahibi son olarak 93 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar bu sorunu çekip sonra kendime çözüm bulduğum için sana da memnuniyetle öneri vereceğim. Ben uzun süre beslenmemi düzene sokmakla beraber kyani markasının ürünlerini kullanıyorum özellikle sağlık üçgeni benim gün içerisinde kullandığım 3 adımlı bir takviye ve söyle ki enflamasyon yanında zihnen ve fiziken de cok faydası olduğunu gördüm ama tabi ki etkilerini görmek için düzenli kullanmak önemli nokta. Bir de şöyle bir güzelliği var ki markanın yapmış olduğu bir yenilenme programı var nitro nutrition beslenme elçisi olan herkese ücretsiz. dünyaca ünlü bir yaşam kocu olan Mark macdonalddan 21 gün boyunca alışkanlıklarını değiştirecek türden ücretsiz eğitim en azından düzen konusunda bana yardımcı olan bir program oldu.

Ben de uzun yıllar çekmek istiyorum belki

Herkese merhabalar arkadaşlar Bir sene sonra düğünüm var Allah nasip ederse izmirde yaşıyorum ben ek iş olarak doğrudan satış sektörüne girmeyi düşünüyorum. Ben müstakbel eşim bu iş ile uğraşıyor ve o 1 senedir tam kyani ile iş ortaklığı kuruyor organik besin takviyelerinin tavsiye ile satısını sağıyor bir yandan da kendi kullanıyor. Simdi o tek kyani ile çalılıyor ama benim ekstra bir de işim var dediğim gibi ek gelir olarak yapacağım zorlanacağımı düşünmüyorum aslında ama yinede sizlere sorayım. Becerebilir miyim bir erkek olarak?

Bilgen bey herşey önce kendine inanmakla başlarmış. Kyani bende samimi bir his uyandırdı ne amaca hizmet eder pek anlayamadım ama satış ve pazarlama teknikleri ile ilgili YouTube da videolar vardır illaki ordan inceleyebilirsiniz. Hatta tekniklere bir video ile hazırlanarak Bilgen ile Kyani pazarlama iftiharla sunar diye bir giriş yapabilirsiniz neyse efendim müstakbel eşinize ve size şimdiden mutluluklar dilerim derken aklıma kyani ile mutlu aileler buda reklam amacı ile kullanılabilir gibi güzel oldu sanki ne dersiniz ?

Bence klarayi ikna ettin satis bile yapabilirsin.

Demekki basarabilir missin (:

Merhaba arkadaşlar antrenman sırasında yıpranan kas dokuların iyileşip daha güçlü ve büyük hale gelmesi için kas gelişimi yapıyorum ona göre egzersizler yapıyorum ama daha etkili ve hızlı bir şekilde kas gelişimi sağlamak için protein takviyesi kullanmayı öneriyorlar. Benim spor salonunda herkes bu ürünü kullanıyor ve memnuniyetlerini bahsediyorlar. Ben de kullanmayı düşünüyorum hızlı kas gelişimi sağlarken bir yandan da sağlıklı Bir şekilde Yap kütlemin azalması için. Sizler ne yapıyorsunuz ?

Ekli dosyalar

• IMG_6062.JPG
    IMG_6062.JPG
    69.9 KB · Görüntüleme: 13
Duzenli Uyuyun yeter

Ay bu ara hiçbir şey yapmıyorum. Yata yata eridi gitti kaslarım skdjfd

kendini zorlamadan nasıl kas yapıyorsun sayın cahil kardeş?

hayır madem reklam hedesi gireceksin bari mantıklı salla xd

Kendimi zorlamiyorum galiba.
Bilemedim simdi

Market alış veriş poşeti taşıyın, kaslarınız oldukça gelişir.:)
Spor salonuna da gerek kalmaz.

Son düzenleme:
Geri