Konu sahibi son olarak 92 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar ben takviye olarak kyani markasından sağlık üçgenini tüketiyorum. sabah öğle aksam olmak üzere 3 adımlı bu ürünü kullanıyorum. Uzun zamanadır vücudumun yenilenmesi ve yapılanması omega 3 kaynaklı konusunda destek olmak amaçlı 2 aydır düzenli devam ediyorum ve nitro ürününü suya damlatarak içiyordum. Kullanan bir arkadaşımsa yanlış kullandığımı direkten 20 damlayı ağzıma dökmemi söyledi. Aslında suan kullanım seklindende sanki faydasını görüyorum. Özellikle ciltle alakalı bir çok problemi olan ben eskiye nazaran daha sağlıklı göründüğümün farkındayım ama simdi içime kurt düştü direk mi tüketeyim yoksa sudan devam mı edeyim ?

Selmlar küçük çaplı oyun salonu işletiyorum ek gelir olarak online marketing yapmak istiyorum ve bi marka ile anlaşıp çevremde ki insanlara satışını yapmak istiyordum bu konuda da araştırınca kyani markasının iş ortalığını gördüm. kazandırır mı diye www.kyaniturkeye.com web sitesinden gerekli bilgileri aldım tabi ama öncesinde yapmam gereken bişey var mı yardımcı olursanız sevinirim ?

Merhabalar arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi network marketing hakkında neler biliniyor, bilinenler doğru mu, yoksa tamamen yanlışlar mı akılda kalmış öğrenmek maksatlı konuyu açmış bulunuyorum. Ben bu sektörden bir marka buldum kyani diye ve iş ortaklığı yapmaya başladık. Aslında sektörü hakkında tecrübesiz olsamda zaten tecrübe değil birazda satış yeteceği gerektiren bir iş olduğunu anladım. Şirketle görüşmem de zaten bana bir kaç eğitim vereceklerini söylediler. Birde hiç bir şekilde benden sermaye, tedarik vs gibi şeyleri beklemediklerini ve marka ile birlikte cok iyi fırsatlardan yararlanabileceğimi gördüm en yakın örneği nitro nutrition beslenme elçisi ola herkese ücretsiz 21 günlük beslenme programı ile mark macdonaldla destek verilecek bu konuda aklıma yattı cünkü ortada kaybetme gibi bir riskim olmayacak ama tabi ki daha deneyimli ve bilgi arkadaşlardan daha iyi satış taktikleri için öneriler almak isterim.

gözümü dolar bürüdü resmen coin ismi düşünmeye başlyayım ben

ilk müşterimiz ayağımıza gelmiş gibi hissediyorum, zorla çarptıracaklar kendilerini bize dfgdgf

Saadet zinciridir o. Önce sen alırsın ve kullanırsın. Sonra başkalarına da satarsın. Onlar da başkalarına satar. Herkes bir mikdar fiyatının üstüne koyar. Ve herkes kendi altındakilerden de pay alır. Seni harcarlar ve sokağa bırakırlar. Yerini alacak yeni enayiler de çoktan bulunmuş olur.

Eğitim dedikleri pohpohlamak. Bir otelin Konferans salonunda buluşursunuz, müzikli çalgılı ve gösterili bir karşılama. Herkes kendi başarı hikayesini (Masal) anlatır. Sende gerçek sanırsın.

Kolay gelsin.

Gerçekten hala network marketing yiyen kaldıysa piyasada ben de tokatlamak isterim

Benim kan değerlerimde sürekli düşüyor ama yiyeceklerle alakası yok doktor senin miden veya bağırsakların bir şekilde vitaminleri sindirmiyor demişti. Bu yüzden kontrol altına almak amacıyla kyani sağlık üçgeni takviyesini kullanıyorum tabii doktor tavsiyesiyle. Bu yüzden farkında olmazsam diye ayda bir kan değerlerimi ölçtürmeye dikkat ederim onun haricinde suanda ki vücut direncimin yükseldiğini de fark ediyorum bilseydim baştan beri kullanırdım. Aranızda benim gibi değer sorunu yaşayanlar var mı ?

herbalife gibi ne boka yaradığı belli olmayan zamazingo networking ürünümsü gibi bir şey...
kardeşim reklam için götünden metin uydurup burada cırlama.

almayın, aldırmayın.....

Ben şundan bi 5 kilo alayım. Saklayım bir köşeye, belki bir gün yarar bir işe. Bana gönderiver bi zahmet.

Aklıma bir dönemler her gün reklam yapan ve kanserden tutun her türlü hastalığa kesin çözüm üreten ilaçlarıyla taninsn ama genç yasta kanseden giden doktor geliyor. Herkesin her derdine deva olan ilaçları ne yazıkki kendisine hiç yaramadı.

Tipta “bi sekilde” diye bir tabir yok. Sorunun nedeninin bulunmasi icin bir doktor aramani oneririm. Bu zamanda nadir ama… Arayinca bulunabiliyor.

Merhabalar arkaşdalar basımdan gecen olayı cok kısa özetliyorum çalıştım yerden Kısa çalışma ödeneği yüzünden önce izne ayırıldım şimdi de işten ayrılmak zorunda kaldım. Bir kaç zamandır da iş arıyorum ne yapabilirim bilmiyorum. Ya alanımla alakalı iş aramaya devam edicem. Ya da network marketing işine giricem. Bu konuda da bi arkadaşım kyani markasından bahsetti kendisi bu marka ile 11 aydır iş ortaklığı yapıyormus müşterililerini de genelde çevresinden yada çevresinde ki insanların tanıdıklarından buluyormuş.bu Sektörle alakalı bilgi sahibi olan var mı?

abi senin de dertlerin bitmedi.

Stok sayım işlerine katılabilirsin iş buluna kadar gece işi hem yaş kaç bilmiyorum, yaşınıza uygunsa takılın

Yalnız konuları yanlış kronolojide açıyorsun;

önce kyani ile çalışıyorum dedin
Sonra kyaninin bir ürününü bize sorup nasıl bu dedin
Şimdi de kçö falan işten atıldım nm işine girsem mi diyorsun

lol xd

Reklam ya insanlar kyani ne diye girip baksınlar diye , ama benim gibi ilk başta kyani marka mı yoksa yani yazacakken yanlış mı yazdı acaba diyebilir . Demezse boşa reklam yapmış olur jdjd

Geri