Günlük Bijë e mbretit

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
437-babalar-kizlarinin-ilkleri-57e191ae31f2b.jpg

“Ben kendimi, niyetimi, kalbimi, neyi ne amaçla yaptığımı bildikten sonra isteyen hakkımda istediği gibi düşünebilir. Herkesin yetindiği bir şey vardır hayatta, bana da rahat olan vicdanım yeter.”

Bir de şu msn durum iletisi fontundaki başlığı değiştirmenizin vakti bence gelmiş..

Fazla anlam yüklemeyin dünyaya Yarısı şükür, yarısı sabır, yarısı teselli, yarısı kahır *
Kimseyi bilmeden yargılamayın, herkesin derdi kendine ağır *
Anlatmak ve anlaşılmak için de fazla yormayın kendinizi; İnsanların yarısı samimiyetsiz, diğer yarısı size sağır. *

Mevlana

Günaydınnnn...

Bana iyi gelmeyen her insanla konuşmayı kestim... Bana, benim verdiğim değerden daha az değer veren her insanı sildim. Kimse için çabalamak zorunda değilim.
"çokluk çöplükttür" diye bir söz duymuştum...Çok fazla haklı.

Günaydın...

Muhteşem Gatsby kitabının giriş cümlesini defalarca not almıştım : "Daha genç olduğum yaşlarda babamın bana verdiği bir öğüt, o gün bugündür hiç aklımdan çıkmaz: "Birini eleştirmeden önce demişti, herkesin dünyaya seninle aynı imkanlarla gelmediğini aklına getir."

Günaydın..

Saygı duymayı bilmediğiniz için sevemiyorsunuz. İstiyorsunuz ki, her şey sadece size göre olsun. İnsanların fikir ve düşüncelerini anlamak gibi bir çabanız yok. Kendinize ayna tutmadığınız için körsünüz. Kendinizi görme istediğiniz olmadığı için hep yalnızlığınızla kalıyorsunuz.

Geri