Günlük Bijë e mbretit

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
s-cfb5fe202c46aa5ea8a322b13f81b6c36085cdb0.webp

Bugün BABALAR günü değil aslında BABASIZLAR günü...
Babası her daim yanında olana kıymet bilene ona istediği zaman sarılıp istediği zaman öpebilenlere nasıl bugün babalar günü olur ki¿
Evet bugün BABASIZLAR günü ve hepiniz babalarınızla olan resimlerinizi yayınlıyorsunuz haklı olabilirsiniz bu acıyı tatmadan önce belki bende paylaşıyor olacaktım ve Babası olmayanları anlayamayacaktım ama şimdi biliyorum 4 yıldır onsuz her geçen yıl ay gün saat dakika saniye salise bile onu nasıl özlediğimi onsuz çok yarım kaldığımı biliyorum yarının ne olacağını bilemezsiniz ....
Belki ben güçlüyüm bugünle baş edebilirim ama edemeyenler elbet olacaktır ve babası hayatta olan olmayana seni anlıyorum acını paylaşıyorum gibi cümleler kullanmasın çünkü o sözler babası olmayana yapmacık geliyor gelme sebebi ise ne siz o acıyı anlayabilirsiniz ne o acının tarifini anlayıp paylaşabilirsiniz demem o ki boşverin bugünü BABANIZ yanınızdaysa zaten hergün BABALAR GÜNÜ size kaybetmeden kıymet bilin sevin sayın herzamankinden daha fazla sarılın...Babanıza sarılmak öpmek için illa babalar gününü bayramı seyranı beklemeyin herdaim sarılın sevin sayın kısacası bugün değil hergün BABALAR GÜNÜ size sessiz sedasız fazla abartmadan kutlayın...
BABANIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ EN KÖTÜSÜ BABASIZ KALMAKTIR...

Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın,
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin,
Nefret ettiklerin kadar kötü..

bugünlerde bir şeyler oluyor bana acep neden
yalnızlık geciyor, gonlumdeki islak caddelerden
bakarsan bugulu penceremden
dunyam kapkaranlik, neden bilsen

ac kapiyi gir içeri, gönlüm bekliyor seni

bana ne şu yalan dünyadan, yanımda sen olmazsan
gözlerim kapanmaz seni sinemde uyutmazsam
sevmeyince hayat bomboş dedin
yaşamayı bana sen ogrettin

yani her şeyin kötü hatırlandığı bir dünyada, benim seni hep güzel hatırlamam da insan olmaya aykırı bir kusur olarak kalsın...
artık sevmesen de olur güzel günler geçirdik unutma yeter...
Doğum günün kutlu olsun...

Birini severken diğer her şey önemini yitirir. Haklılık, gurur ya da neyi ne kadar yaptığın önemsiz kalır. Kavga edilir ama halledilir. Şefkatin ve sevginin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok. Ama birinin içinden gelmemek, işte orayı ne yapsan aşamazsın. Orası çok sıkıntı.

Herkes davranışlarıyla kendini belli eder. Yanınızda kalmak isteyen size sevgisini gösterir. Gitmek isteyen de ne yapar eder çıkar hayatınızdan. Bazen hiçbir şeyi kurcalamamak ve düşünmemek lazım. Ne de olsa her şey olacağına varıyor.

Geri