Günlük Bijë e mbretit

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
BABASIZ EVLERIN ÇATISI YOKTUR.
Biraz önce oturdum banyoda ağladım hıçkıra hıçkıra ... 3 gündür lavabonun altında ki hortumlar patlamıştı hangi ustaya söylesen gelirim diyor ama gelen yok. Babam olsa bir sekilde hallederdi... Babamın takım çantasını aldım başladım yapmaya olmuyor ! küçücük alan anahtar çevrilmiyor ki , ilk önce çeşmeyi sökmem lazımdı... hem ağladım hem de bir yandan çözüm bulmaya çalıştım .... En son baktım olmuyor lavabonun silikonunu söktüm (bu yöntem harici sanırım zordu olamazdı galiba en doğrusunu yaptım) lavaboyu komple çıkardım çürüyen hortumları zor bela söküp yerine yenisini taktım...oldu evet artık çalışıyor tek sorun yarın tekrar slikonlamam lazım :(((((
Kisacası sensizlik çok zor BABA.
Bir kez daha çok iyi anladım neden giderken herkesi bana emanet ettiğini...

baba evin diregi üzme tatli canini baban seninle gururduyordur

cürümeyen küflenmeyen silikonlar var hazir elin deymisken onlardan al uzun vadede daha ekonomik

Nuk mund të flija shumë mirë gjatë natës për shkak të dhimbjes së dhëmbit. une zgjohesha gjithmone here pas here por ti prap erdhe ne gjume te shkurter babi sa here te shoh nje enderr te keqe me pelqen qe te perfundosh prane meje te dua shume me mungon shum e dashur...

,

Son düzenleme:
dana-scully-the-x-files.gif

:)

Po mundohem ta shpjegoj dashurinë time për ty me fjalë por nuk mundem. Po mundohem ta përshtas dashurinë time për ty në këtë mesazh por nuk mundem. Po mundohem të lehtësoj mallin për ty, por nuk mundem. Më mungon shumë, babi im i dashur.

Bu sabah işe gelirken , her zaman geçtiğim anısının fazla olduğu yerde tam ... Temmuzun ortası saat 17:30 civarı Babam aramıştı ... Heyecanlı bir ses tonuyla Nur biliyor musun ben bugün yürüdüm , duş aldım , annene yardım ettim evet evet tek başıma yaptımm diyip mutlu mutlu bana anlatıyordu yaşadıklarını . O kadar sevinmiştik ki ikimiz de kendini toparlamasına... eve geliyorum ibişko kutlayalım bunu demiştim ... Anılar ah anılar... Canımın içi en sevdiğim çok özledim seni...
Sevdiklerimize sımsıkı sarılalım , sonra geç olabilir. Ben babamla doya doya yaşadım her şeyi ... Baba ,arkadaş, dost her şey idi bana :kalp:

Geri