Günlük Bijë e mbretit

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Sanma ki derdim güneşten ötürü; Ne çıkar bahar geldiyse? Bademler çiçek açtıysa? Ucunda ölüm yok ya. Hoş,olsa da korkacak mıyım zaten Güneşle gelecek ölümden Ben ki her nisan bir yaş daha genç, Her bahar biraz daha aşığım; Korkar mıyım? Ah, dostum, derdim başka.

Bugün temizlik yaparken dolapta cüzdanın gözüme çarptı oturdum aldım hala sen kokuyor BABA biraz yine kurcaladım elinin değdiği yerlere dokundum... Nasılda muntazam herşey hiçbir şeyi bozmadan bakıp yine aynı şekilde koydum özledim be BABA.

Çok güzel başlangıçlar vardır, çok güzel sonlar da vardır. Ama mütemadiyen sürüp giden bir güzellik yoktur. Mutluluk bir beklentiden ibarettir ve beklenti gerçekleştiği andan itibaren yerini alışkanlığa, duyarsızlığa ve kaskatı ölüme bırakır. Mutluluk bir andır o anı kaçırmamalı.
MERHABA.

20201014_123350.jpg
Bu kadar sevimli olmak zorunda mısınız?
Canım pisiciklerim Kartal bugün daha sevimli değil mi ?
Hayvanları çok seviyorum ve onları beslemekten büyük keyif alıyorum özellikle sokak hayvanlarını kimsesiz değilsiniz siz canlarım ben varım:*

Bak ben kopardım güneşten parçalar ellerimle, fırlattım onun kardan adamlarına var gücümle
Eksik kalan şiirlerini topluyorum bugünlerde ömrümün ve
Çıplak ayaklarımın izleri asfaltta
İki kişilikken teke düştüm hayatta ama duble söyledim rakımı masama inatla

Üstünden onca zaman geçmesine rağmen hatırladıkça bana iç çektiren sızıyı içimden söküp hiçbir yere atamadım. Zaman eskidi, ben eskidim ama o dipdiri hala ilk günkü gibi. 24.11.2015

Son düzenleme:
İçimde sadece haklı olmanın yükü kaldı. Haksız olsaydım özür dilemeyi bilirdim, koşardım, sarılırdım geçene kadar sarılırdım. Gitmezdim, bırakmazdım bir yolunu bulur kırgınlığı geçirirdim. Ama lanet olsun ki haklıyım. İnsan haklı olmaktan pişman olur mu hiç, oluyormuş.

Geri