Günlük Bijë e mbretit

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
tumblr_mz1w5fmIae1tolbj8o1_500.gifv

Yoruldum baba,

Hayata hep yalandan gülmek zorunda olmaktan yoruldum, Güçlü olmaktan yoruldum, Sensiz olmaktan yoruldum, Seni özlemekten yoruldum, Saatlerce tek başıma ağlamaktan yoruldum, Mutlu görünüp mutsuz olmaktan yoruldum, VE BABA SENSİZLİK BENİ YORDU…

-Lütfen, vaktiniz olsun durup ince şeyleri anlamaya. İnsanları incitmenin ne kadar ağır bir yük olduğuna. Bir insanın duasında yer almak varken, bir gönlü perişan etmenin o ağır yüküyle nasıl yaşayacağınıza .."

Oluruna bırakmayı öğrenmek lazım bazen, detaylı düşünmemek, çaba sarf etmemek. Çünkü en güzel şeyler olacağı varsa aniden oluyor. Kurcalamak noksan aramaktır, kafa karıştırır. Oluruna bırakmak düşündürmez, anı yaşarsın. Ve tüm güzel şeyler kendini aniden belli eder, oluverir.

Geç yazana geç yazmak, inat edip konuşmamak gibi misillemeler bence sadece hayatı zorlaştırıyor. Birini özlediysem ararım, yazmak istersem yazarım, seviyorsam söylerim, kırıldıysam belli ederim. Hayat üçün beşin hesabını yapmak için çok kısa.
bunu cok begendım

Hele kız çocukları için ilk aşk'tır , güçtür, özgüvendir, sığınılan dağdır, ağlanılan omuzdur babasının varlığı kafasında öyle bir yer verir ki babasına dair hayatına yön verirken bile babam gibi olmalıyım der kısacası...
Ölümsüzmüş gibi bağlanır , nazlanır , kızar ve çok sever babasını evlat...
30 yaşında da olsa yine nazlanır, kızar ve çok sever babasını evlat...
ve bir gün güvendiği dağlar yıkılır yerle bir olur ... Toprak altına gömmek zorunda kalır tüm hayalleri hayatı herşeyi yıkılır.
işte o gün büyüdüğümü ve yalnız yürümek zorunda olduğunu anlar evlat...
Nazlanacağı ve dayanacağı o koskocaman dağ yoktur artık ve acısı ne büyüktür babasızlığın artık...
Gücünüzün tükendiğini ağlamak istediğinizde kafanızı yaslayacağınız bir omuz yoktur artık...
Koskocaman bir boşluk işteeeee....
Bir varmışşşşşş.....
Bir yokmuşşşş.....
Sizden ricam arkanızdaki dağın farkına varın ben bildiğim halde değerini kıymetini hiç üzmedik biz birbirimizi babamla ...
Mesela babamdan hiç tokat yemedim bazen diyorum nasıl birşeydi onun acısı bile farklıdır güzeldir ...
Bazen yolda birini görürsünüz ona aldığınız gömleğin aynısını üzerinde gözleriniz dolar anılar sizi alır nerelere götürür oturur çocuk gibi ağlarsın sadece ağlarsın...
Neyse yazacak çok şey var aslında ama son olarak babanın iyisi kötüsü olmaz en kötüsü BABASIZ kalmaktır.
SENİ çok seviyorum BABA...
Seni çok özlüyorum BABA...
Seni çok arıyorum BABA...

iyi ki senin kızın ben olmuşum iyi ki senin gibi bir sevgilim, dostum, arkadaşım ve en önemlisi BABAM olmuş.
s-029e9eb70bf9f4b70be2d337a5d4f60159a8c740.gif

Geri