Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Insanlara tahammülümün 0 olduğu dönemdeyim.. dönem diyorum da yıllardır var gerçi bu. Hayvanlara tahammülüm tabii ki 1000000000+sonsuz
Insanlara bi tane yapıştırasım geliyor. Her gördüğüm kediyi köpeği de öpesim
Neyse bugün deşarj olucam gibi.. bakalımmm
Daha iyi anlatılamazdıııDaha önce kesinlikle hayatlarımız birbirine dokunmuş. Bahsettiğiniz felsefenin ufuklarını genişletmeye iradesini ve kimliğini kaptırmış biri olarak, bunu iddia edebilirim. Kedi, her ne kadar popüler bir olgu olsa da, söz konusu bu fevkalade olguyu ve ona dair değerleri her daim bir adım öteye taşımayı şiar edinmiş olmaktan mutluluk duyuyor ve esin alıyorum. O yüzdendir ki, en üstün niteliğimiz sorulduğunda "kedi olmaktır" cevabını vermekteyiz. Felsefemizi savunanları takdir eder, kedileriyle birlikte kaliteli bir ömür dileriz.
Kedi candır, kedi heyecandır; Kedi, her şeyin yerini tutabilir, ama başka hiçbir şey bir kedinin yerini tutamaz. Elhamdülkedi, kediciyiz.
Birkac haftaya aileler tanisacakke ne zaman evleniyon…
eneeeem, cidden evlencen…. ay maşallah maşallah<3Birkac haftaya aileler tanisacakk![]()
Hatta bugün annemle ablamla tanıştırdımmm çok güzel geçtiiieneeeem, cidden evlencen…. ay maşallah maşallah<3
Insallahhh. Cok tesekkur ederim
boncuğum tebrik ederim. çok mutlu ol<3