Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok teşekkür ederimmmmEmare gerçek aşkını buldu… hiç inancımız yoktu forumca… bir anda gelen güzelliklerin müptelasıyız zaten.. gelin ayakkabının altına beni de yaz… mutluluklar, her şey gönlünce olsun.
Cok sagol canimm@Emare hatırlı olsunnnnn. Mutluluklar![]()
Insallah canim cok sagolCok mutlu olun birbirinizin değerini kıymetini bilin..![]()
Canim benim cok tesekkur ederim. Insallah her sey istedigimiz yonde en iyi sekilde ilerler@Emare,
Tebrik ederim, ikiniz için de her şey gönlünüzce ilerler umarım. Nazar değmesin, her daim mutlu olun.
şöyle....... 2 ayda, şimşek aşklı, yıldırım nikahlı bir aşk nasip olur mu?...........Çok teşekkür ederimmmmbu arada sadece 2 aydır konuştuğum biri.. sbhsjs bi anda olacak benim hayatimda biseyler demistim ben daha once..... kafama gore bulunca kacirmak olmaz diimiiii..
Oluuur her zaman aklimda buhayırlı olsun emare enişte sopa isterse haber ver![]()
Ay insallahhhh. Her seyin bi an da olanlisi guzelşöyle....... 2 ayda, şimşek aşklı, yıldırım nikahlı bir aşk nasip olur mu?...........
Canim valla bu yeni biri. Onceden anlattiklarimdan degil.. sbsnznemare ya, koydu kafasına… evleneceğiz evleneceğiz dedi, aha çocuğu nasıl yola getirmiş görüyoruz.
mutluluklar cancağzımmm, heeeep iyi ve güzel ol maşallahh <3