Benden bana..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
20230531_174619.jpg
Snapchat-1337813532.jpg
Allahım bu ne ya.. normalde çok daha güzel fotoğrafta pek güzel çıkmamış.. sapsarı bi boncuk göz.. canım çocuk çekti cidden
Böyle iki çocuklu 10 kedili bi ev ideal benim için.. Allahım nasip et en kısa zamanda..

Islerimi asiri derecede kolaylastiriyosun.. bence artik evlenelim.. shsjsj

Dün benim için yaptıklarını ömrüm boyunca unutmicam.. :emoji_blue_heart:

cidden forum aşırı sıkıcı.. kendi konuma dönüp bakayım biraz..

Beyimiz anladığım kadarıyla evlenmeyi düşünmüyor.. huyumu suyumu beğendiğine eminim ama maddi anlamda evliliğin sorumluluğundan korkuyor.. öyle hissettirdi.. artık başka taliplerimize bakıcaz.. önümüze bakalım..

Bu arada hala gezelim şuraya buraya gidelim diyor.. evlenmiceksen oyalama krdşm..

Pat diye evlenecek biri lazım.. zamana bırakırsak 60 yaşında falan bulucam gibi..

Beyimiz anladığım kadarıyla evlenmeyi düşünmüyor.. huyumu suyumu beğendiğine eminim ama maddi anlamda evliliğin sorumluluğundan korkuyor.. öyle hissettirdi.. artık başka taliplerimize bakıcaz.. önümüze bakalım..
Her zaman açık sözlüyüm :ddd

rLkSpI.jpeg

Mantık ve ben önceleri pek anlaşamıyorduk ama bu ara ne olduysa doğru yoldan ilerliyorum gibi.. sbnsjs böyle devam değil mi..
Bence evet. Ama soğukkanlılığını koruman her şeyden önemli. Çocuktan önce kayınbaba adayını araştırmak da önemli :ddd

Bence evet. Ama soğukkanlılığını koruman her şeyden önemli. Çocuktan önce kayınbaba adayını araştırmak da önemli :ddd
Daha önce konuşmuştuk merak etme aklımda shsjsj
Bence kaynana önemli .d hshdxhxgd
Onu şey için dedi.. hani kayınbabanı seçebiliyosun.. yani zengin kayınbaban olsun shsjjs

Baban fakirse bu senin suçun değil ancak kayınpederin fakirse bu senin suçun​

Şöyle bişey demiş birileri... hakli gibi sbsjs

Ayrıca benim kaynana fobim de var.. evlilikte beni korkutan tek şey olabilir abartısız..

Screenshot_20230617_185020_WhatsApp.jpg
Geçenler de forumda konusunu görünce ben de ona atayım dedimIMG-20230616-WA0020.jpg
Bi gün sonrada gidip aynısından alması.. Allahımmmm bu sefer doğru kişi evet inanıyorum..

Geri