Emare
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her zaman açık sözlüyüm :dddBeyimiz anladığım kadarıyla evlenmeyi düşünmüyor.. huyumu suyumu beğendiğine eminim ama maddi anlamda evliliğin sorumluluğundan korkuyor.. öyle hissettirdi.. artık başka taliplerimize bakıcaz.. önümüze bakalım..
Mantık ve ben önceleri pek anlaşamıyorduk ama bu ara ne olduysa doğru yoldan ilerliyorum gibi.. sbnsjs böyle devam değil mi..Her zaman açık sözlüyüm :ddd
![]()
Bence evet. Ama soğukkanlılığını koruman her şeyden önemli. Çocuktan önce kayınbaba adayını araştırmak da önemli :dddMantık ve ben önceleri pek anlaşamıyorduk ama bu ara ne olduysa doğru yoldan ilerliyorum gibi.. sbnsjs böyle devam değil mi..
Bence kaynana önemli .d hshdxhxgdBence evet. Ama soğukkanlılığını koruman her şeyden önemli. Çocuktan önce kayınbaba adayını araştırmak da önemli :ddd
Daha önce konuşmuştuk merak etme aklımda shsjsjBence evet. Ama soğukkanlılığını koruman her şeyden önemli. Çocuktan önce kayınbaba adayını araştırmak da önemli :ddd
Onu şey için dedi.. hani kayınbabanı seçebiliyosun.. yani zengin kayınbaban olsun shsjjsBence kaynana önemli .d hshdxhxgd
Bu yüzden tercihen iş için antepe gelmiş annesi de başka şehir de yaşayanlar 10000000+++ adım önde.. sbsjsjjshsjsjshsAyrıca benim kaynana fobim de var.. evlilikte beni korkutan tek şey olabilir abartısız..