Benden bana..

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ne kaçırdığını bilsen ölürdün ateşe yalın ayak yürürdün gözün hiçbir şeyi görmezdi rengime bürünürdüün..

Screenshot_20230416_065529_Instagram.jpg
Dün konuştuk bunu.. ben bu yaşıma kadar ilk defa bi erkeğe bu şekilde açık açık yürüyorum.. umarım heyecanımı kaybettirmezsin
Bu arada geli öylesine söylemiştim o kadar kızın içinde ne işin var, kıskanırım....... izin alamadı da zaten hahahah bayaa üzüldüm.. bugün gidicez inşallah, ikimiz..

O kadar saçma ki şu uyku düzenim. Gece 100 kere kalkmasam olmaz..

• Beğen
Tepkiler: ne
Bazen aklimdan gecenleri dile getirmedigim icin pisman oluyorum.. olduklarini gorunce.. hisli kizim cidden
Olduktan sonra mesela ben de oyle dusunuyodum desem kim inanir ki.. ama ben biliyorum onemli olan o degil mi.. degil tabii emare......

Bazen aklimdan gecenleri dile getirmedigim icin pisman oluyorum.. olduklarini gorunce.. hisli kizim cidden
Olduktan sonra mesela ben de oyle dusunuyodum desem kim inanir ki.. ama ben biliyorum onemli olan o degil mi.. degil tabii emare......
Ailem akrabalarini cok seviyor resmen onlar icin yasiyolar. Hani eski insanlar bisey yapmanizi istemez ama disarisi yanlis anlamasin diye istemez ya benim de kurdugum cumle oyle olmus.. alintiladigim son cumlem.. aileme ne kadar kizsam da karsi da ciksam bu konu da onlara benzemisim.. cok sacma

Geri