Benden bana..

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Screenshot_20230430_191653_Gallery.jpg
Bi pazar yine beraberiz.. aslında aklımızda rumkaleye gitmek vardı ama yağmurlu olunca güzel olmaz diye vazgeçtik.. haftaya artık inş.. bi arkadaşı davetiyesini atmış düğüne çağırdı e ben de hemen tamam dedim.. maksat beraber vakit geçirelim insan içinde nasıl davranıyor onu görelim.. gittik hiç oturmadı shjshshs ben izledim.. oynamayı hiç sevmem.. sonra ordan çıktık alleben göleti yakındı oraya gittik yürüdük bayaa iyi geldi.. sonra fotoğrafını çektirdi yine her zaman ki gibi...... öyle yani güzeldi..

Sabah iyi uyanamadım ne rüya gördüğümü şimdi hatırladım.. çok şiddetli deprem oluyordu yine.. nasıl bi travma oluşturduysa hep gündemimiz de

Sakın onu beğendiğini ve dünyada sadece o varmış gibi söylemler söyleme. Sakın Emare sakın..

Benim kedinin gozleri kotu diye klinige goturdum. Bi sure klinikte tedavi ettiler sonra iyilesmeye yakinda alabilirsin sen damlalari damlatirsin dediler.. aldim hildosumu geldik bikac gun damlasini sıktım.. sıkarken elime her gun yeni bi cizigini de eksik etmiyodu.. nasil bi kizdiysa.. o iyilestikten bi hafta sonra benim gozler enfeksiyon kapti hastaneden ama.. hildosumla ayni damlalari kullandik ayni kremi de.. saka gibi.. doktorumla anlasti heralde ayni ilaclari verdirdi.. hildosum ocunu aldi......

Geri