Benden bana..

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Simdi ben sana m..... mi diyim f..... mı yoksaaaa aşkım mı.. shshjsks

• Hımm
Tepkiler: ne
Bugüne kadar sadece 1 gün sahura kalkan emare onun beni bugün sahura kaldırır mısın demesiyle alarm kurup arayıp kaldırmam.. seviyorum demesem de olur evett

ya yazmayayım yazmayayım dedim, şu kızın sayfasını kirletmeyeyim dedim ama bi çok tatlısın demeden geçemeyeceğim… duyguların nasıl güzel nasıl samimi, mutluluğun daim olsun beh. <3
içimdekini döktüm, sonra sildiririm düzeni bozulmasın böbjjsjs. :*

Tertemiz bir kalbin var sayfayı okurken gözlerim doldu güldüm duygu geçişleri yaşadım. İyiki varsın.

ya yazmayayım yazmayayım dedim, şu kızın sayfasını kirletmeyeyim dedim ama bi çok tatlısın demeden geçemeyeceğim… duyguların nasıl güzel nasıl samimi, mutluluğun daim olsun beh. <3
içimdekini döktüm, sonra sildiririm düzeni bozulmasın böbjjsjs. :*
Yaaa canimsinnnn. Sacmalamaaa sildirme lutfennn istedigin zaman istedigini yaz tabii kiiii :emoji_kissing_cat::emoji_purple_heart: düşündüğünün aksine güzelleştirirsin çiçeğim

Pazar günü inşallah misafirlerden fırsat bulabiliriz de gezeriz.. özlemiş olabilirim biraz..

Bugün hikayeme bi şarkı ekledim o da gitmiş arabada story çekip aynı şarkıyı eklemiş.. evet bana kesin aşık..

Screenshot_20230425_101800_WhatsApp.jpg
Yine bi pazar için plan yapıyoruz..
Bi sahura kaldır bi sabah erken kaldır.. ohoo yani.. gerçi neyse ya benim yönettiğim ilişki iyi gider heralde.. ben yönlendiricem hep heralde.. biraz da böyle deneyelim bakalım sbshsh

Geri