ya ben konulara esprili yaklaşıp geçiştiriyorum ama sonra öyle şeyler okuyorum ki ister istemez bir şeyler yazasım, çizesim geliyor.
hayatın içinde bu tarz şeyler elbette ki var, kimse bunu inkar edemez. ya kendi yaşamıştır ya yaşayan birine tanıklık etmiştir ya da birilerinden dinlemiştir. bunlar insanın ve yaşamın olduğu her yerde olabilecek şeyler ama bunları aktarış biçimi bu olmamalı.
yani burada sürekli biriyle neler yaşadığı, kaç kadınla ne yaptığını, kadının kocası/sevgilisi ya da her neyiyse işte onun tarafından yeterince ilgi görmemiş olmasını ''yemeyenin malını yerler'' diye güzelleyerek sunmayı, kadının DEVLET tarafından ŞIMARTILDIĞINI söyleyerek aslında birer şeytan olduklarını sürekli anlatmak, sürekli konuyu bir şekilde cinselliğe getirmek bütün bunları ''ya erkeğiz ihtiyaçlarımız'' var sonucuna vardırmaz.
herkes istediğini yaşıyordur, bu zaten kimsenin ilgilendiği bir şey değil ama bazı şeyleri konuşurken de nerede olduğuna, ne konuştuğuna dikkat etmen gerekir, ki bahsi geçenlerin bir kısmı da belli ki bu ortamlardan birileri.
erkeklik maalesef cinsel organının gücüne dayanarak istediğin her şeyi buralarda yazabilmek demek değil, yaşadığın şeylerin özel olduğunun farkında olabilmektir. böyle aforizma falan kasayım biraz.
ben her şeyi geçtim büyücü senin ''kadın devlet tarafından şımartılıyor bırak ilişkiyi elini bile tutamıyorsun, zorlayamazsın'' tarzı bir cümleni okuyunca kanım dondu. her gün haberlerde ilişkiye zorlanan, alıkoyulan, şiddet gören bunca kadın var ve suçluları sosyal medyaya düşmedikçe suçlu bile gözükmezken, devlet hangi kadını şımartıyor da, kadınlar bütün bunları hak ediyor anlam veremedim. bence hoş bir üslup değil bu.
tekrarlıyorum yaşadıklarınız kimseyi ilgilendirmez ama onları bu şekilde iğrenç iğrenç ifade etmeniz burada okuyanları ilgilendirir.
zamanında cinsel içerikli espriler döndüğünde nasıl ki rahatsız olanlar vardı da yeni bir bölüm açılmıştı, ben de bu şekilde ilişkilerin yansıtılmasından rahatsızım.
bir espriye vurduk, iki vurduk, üç vurduk, doğruyu söyleyince de bu forumda bazen yanlış anlaşılan taraf olduğumu bilerek de çok karışmak istemedim ama bence biraz dikkat edilmesi gerekiyor.
güzel bir dille anlattım, umarım başarılı olmuştur.