Bekar Iken Evli Biriyle Iliski Yasar misiniz?

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Hayirdir Bahtiyar bey xd evli birine mi asiksiniz? xd

Hayirdir Bahtiyar bey xd evli birine mi asiksiniz? xd
Konuyu acarken boyle bir soru gelecegini hic dusunmedim. Ahaha. Hayir tabi ki. Evli olmasini birak uzun zamandir o durtum kimseye calismiyor. Bozuk veya devredisi. Kolay kolay da aktif olmayak.^^ Ama itiraf etmeliyim ki cok kandirildim zamaninda.

Konuyu acarken boyle bir soru gelecegini hic dusunmedim. Ahaha. Hayir tabi ki. Evli olmasini birak uzun zamandir o durtum kimseye calismiyor. Bozuk veya devredisi. Kolay kolay da aktif olmayak.^^ Ama itiraf etmeliyim ki cok kandirildim zamaninda.
Şaka yaptım ya takıldım. Hayırlısı nasip kısmet o zaman xd
Esprisine yazdım. Ciddiye alma xd

Neyse ki haberlere çıkan, sosyal medyada yer alan kötü ve uygunsuz davranışları sergileyen kimse yok bu forumda. Müthiş bir ortam var burada, muazzam..
Sen yapmaz, ben yapmaz o yapmaz.. memlekette **Spam/Adversiting** dolu ve hiç birisinin bizlerin çevresinde olmaması ne güzel :)
Dünya'nın en güzel forumu burası, herkese sarılmak istiyorum.

Hep Başkasının Cucuklarına Hamile Kadınları Sevdim.

Hepimiz Demezmiyiz Kadınlar Çiçektir Diye :) Peki Çiçekleri Koklamak Ne Zamandan Beri Suc Oldu :p Yasarım Yasadımda . Bakmayın Ben Stajı Baska Yerde Tamamlayıp Doktorayı Baska Yerde Yapmayı Sevdim. Ama Bu Demek Değil Hep Ömrüm Boyu Staj Göreyim Birgün Bu Konuda Universitelerde Okutulacak Bir Tez Bile Yazarım Yazacam :p

Kimse Sanmasın kı Tek Çiçek İle Bahar Gelir

yaşadıklarımın ve
yaşayacaklarımın hesabını
kimseye vermem

bahtiko buyucu hikayelerini anlatsın diye açtığın o kadar belli ki..... yok ki şöyle bi kankimiz...
konu yanlış yere açılmış, taşıyorum hemen... soruya gelecek olursak da kendime saygım var. <3

Ahahaha. Yok yok bir kac arkadasimiz daha var melocum.. o buram buram sinsiligi sen nasil fark edemedin.:( Uzdun.

Evli kadın iyidir. Korkar. İlişkinin sınırlarını bilir. Kezbanlık yapmaz. Aşık olmaması gerektiğini saçma sapan saatlerde mesaj atmaması gerektiğini bilir. Özel günlerde hediye alinmadı diye kapris yapmaz.

Şahsi fikrimi soylim kimse yalnış anlamasin bu konular Derin konular ve yaşayan kişide çıkıp yaşarım diyen de pek olmaz diye düşünüyorum başlık biraz tuhaf geldi açıkçası

Geri