Baslik belli. Yapistir gelsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu acarken boyle bir soru gelecegini hic dusunmedim. Ahaha. Hayir tabi ki. Evli olmasini birak uzun zamandir o durtum kimseye calismiyor. Bozuk veya devredisi. Kolay kolay da aktif olmayak.^^ Ama itiraf etmeliyim ki cok kandirildim zamaninda.Hayirdir Bahtiyar bey xd evli birine mi asiksiniz? xd
Şaka yaptım ya takıldım. Hayırlısı nasip kısmet o zaman xdKonuyu acarken boyle bir soru gelecegini hic dusunmedim. Ahaha. Hayir tabi ki. Evli olmasini birak uzun zamandir o durtum kimseye calismiyor. Bozuk veya devredisi. Kolay kolay da aktif olmayak.^^ Ama itiraf etmeliyim ki cok kandirildim zamaninda.
Basligi editledim.:dBizim hanım evli (benimle) ve 18 yıllık bi ilişkimiz var. Sayılır mı?
Bahtiyar senin evlenme zamanın gelmiş
@BuYuCu gel lan buraya.
bahtiko buyucu hikayelerini anlatsın diye açtığın o kadar belli ki..... yok ki şöyle bi kankimiz...
konu yanlış yere açılmış, taşıyorum hemen... soruya gelecek olursak da kendime saygım var. <3
bahtiko buyucu hikayelerini anlatsın diye açtığın o kadar belli ki...