Bekar Iken Evli Biriyle Iliski Yasar misiniz?

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Arkadaşlar bu Esra Erol'a çıkanlar kim o zaman?

Evli kadın iyidir. Korkar. İlişkinin sınırlarını bilir. Kezbanlık yapmaz. Aşık olmaması gerektiğini saçma sapan saatlerde mesaj atmaması gerektiğini bilir. Özel günlerde hediye alinmadı diye kapris yapmaz.
Bilgilendirme için teşekkürler doktor. Tecrübeleri böyle aktarmaya devam et, ama burası imanlı bir forum bilgin olsun, böyle şeyler hoş karşılanmaz!
- analı kızlı çorbasını unutma aman ha doktor :) cici annesi olan kızlarla flört edeceğim artık.

Yahu ben anlamıyorum. Kadın aldatır arkadaş. Ayartılan erkektir. Kadın istemese ne aldatma olur ne zina olur.

Kadın şeytandır.

Havva o elmayı yeme konusunda ademi gazlamasa hepimiz cennetteydik abi yalan mı?

Yahu ben anlamıyorum. Kadın aldatır arkadaş. Ayartılan erkektir. Kadın istemese ne aldatma olur ne zina olur.

Kadın şeytandır.

Havva o elmayı yeme konusunda ademi gazlamasa hepimiz cennetteydik abi yalan mı?

Haklilik payi var. Tecrubelerim bunu anlatiyor.:D Ama aldatmak karakter meselesi bir yandan bunu dusunuyorum. Aklimdaki filleri durduramiyorum.

Kadın altadır dıye bırsey yok. pekı kadın neden aldatır pekı. eğer bır erkek evıne bağli ise kadınını sevıyorsa o kadın neden aldatsın. ama sen kadınına sahıp cıkmazsan gozun dısarda olursa unutma o kadın senı beklemez . Anne babanın lafına gıder kadını doversen ılgı alaka etmezsen bır ılgı alaka gostermezsen gıder kayınpederının evınde ağitlar yakarsın ama @climax abımızınde dediği gıbı kadın seytandır abı . Kımse kadınla basedemez kı helede bu devırde cunku suan kadını sımartan devlet laf atamazsın bağiramazsın zorla değil ilişkı elını dahi tutamazsın.

kısaca sen evdekıne bakamıyorsan sahıp olamıyorsan onu doyuramıyorsan ( her konuda ) mutlaka bır sahıp cıkan olur bırde doyuran olur .senmı sende gıder kayınpederının evınde ağitlar yakarsın ama önce anne babanı ıkna etmen lazım.

@BuYuCu bak daha bir ay oldu.
Benden yaşça büyük bir komşum. Adam 49 kadın 40 yaşında. 20 yaşında kızları var.

Adam salgın pandemi derken ekonomik zorluğa düştü. Ticaret yapıyo diyelim. Kadın belli bir standart yasama alışkın. Stres falan derken (kilosu da var) adam iktidardan da düştü. Bana danıştı yardımcı olmaya calistim (şimdi biri gelir özel hatyati ifşa etmen yanlış der, tey allam)

Neyse işte hatun bizim abiyi boynuzlamis. İnanmam ama utana sıkıla bazı fotoğraflar gösterdi dilim tutuldu. Bildigin elin adamıyla french Kiss falan.

Rezillik.

Kovdu karıyı adam. Ama hala affetmek istiyor. Kolay değil hacılar.

Şimdi baktığında öteki adam da evli. Yani karısını aldattı. Ama işte öteki taraftan bakınca da bizim yenge kocayı boynuzladi.

Özel hayatı ifşa ediyorsun @climax (ben demiş olayım).
Aldatan uzaydan biri ile aldatmıyor ya, mutklaka bu dünadandır. O halde herşey karşılıklı oluyor cinsler açısından bakınca.
Herkes hak ettiğini günün birinde buluyor. Bu gün aldatırsın, yarın da ummadığın an kendin aynı duruma düşersin.

Tam Olarak Demek Istediğim Olay Odur @climax Abi Ancak Ben Olayı Geniş Çapli Açmadım. Bakın Bırncısı Ekonomık Olay Diğerı Cinsel Olay

Unutmayınkı Bu Ikı Olay Kadınlar İçin Önemlidir. Kadını Sadece Mutfak Masrafını Harcayıp Ekonomık Bakımdan Doyurmak Onemli Değildir. Sonucta Bir Boğazı Var Kuru Ekmek İlede Doyar . Ama Adam Yorgun Argın Eve Gıder Arkasını Döner Yatar ıse Kusura Bakma :)u

Benım Tanıdığim Bırı Var Bayanın Kocası Uzun Yol Şöforu Yurtdısına Naklıye İşi Yapiyor Adam 20 yada 25 Gunde Geliyor Oda Sadece Ikı Yada Uc Gun Kalıyor. Bazı Seylerı Kadınlar Üzerinden Sorgulamak Yanlıs Ama Tabıkı Senınde Haklılık Payın Var.

@BuYuCu çok samimi geyiksiz bir laf soyliyim. Bu her kadın için geçerli. Eğer gücünü kaybedersen kadın seni tekmeler. Eğer tekmelemiyor ise bu merhametinden değildir. Başka bir açılım bulamamıştır. Yine seçenekleri içinde sen en avantajlı olansindir.

Şoförlerin bir yerlerde yedekte bir şeyleri oluyor. (İstisnalar hariç)

Geri