Bekar Iken Evli Biriyle Iliski Yasar misiniz?

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Aklı olan evli insandan uzak durur.Dengidir güzel olan.
Size ait olmayan bir hayatta sığıntı gibi bir onursuzluk, insanın kendisine yaptığı en büyük zuldür.Hiç-bir sevgi bu onursuzluğa denk degildir.Kendini seven bu açmazdan uzak durur.

cıks içimden geçiyorda, bir kocanın haysiyetiyle oynamam.

arkadaşlar aptal mısınız evli biriyle ilişki yaşıyorsunuz...
yani bakın şöyle şeyler olabilir, bir şekilde gönlünüz kayar, hayat bu insanın başına her şey gelir ama o kişi evliyse aksiyona geçmezsiniz, aklını çelmeye çalışmazsınız, bir şekilde kendinizi dizginlemeye çalışırsınız. olabilir böyle şeyler, hayat. efendi gibi o duygunun geçip gitmesini beklersiniz.

ilişki yaşamak bambaşka bir şey ya, bile isteye bir şeyi başlatmış oluyorsunuz. neysem ya çok boyutlu işler, beni aşar

bekar erkekler ilgimi çekiyo zaten benim... benlik bi konu yok burada huh

Neden imkansız bir yolun peşinden gideyim ki?

Ay Iki kisiye
Denk geldim öyle biri düsünüyordu yapimmi diye hatta Diyordu bosancak benle olcak Sonra ne olduysa kafa dank edip bundan cacik olmaz dediydi..

digeri de iliski yasadi Adam buna bir sürü hediyeler almis karisi da 2. cocuga hamile falan
Sonra dan kiz bitirmis her ne sekilse ondan Sonra Adam Devam ne denir birakmamis pesini artik korkuyordu ona söylemeyin nerdeyim falan Diyordu.... salakkkkkkklar ..
calisirken Bile dedikodu Full geliyor ya slxlslsldl

hqdefault.jpg

Evli olmasını bırak sevgilisi varsa bile o iş yalan.
Delikanlılık, adamlıktan bahsediliyor ya işte delikanlı adam olan başkasının karısına, sevgilisine bakmaz.

Bide şöyle düşünün karınızın/kocanızın başkasıyla ilişkisi var. Hoşunuza gidiyorsa swinger partisi yapın oldu olacak. :D

Sadakatsizseniz
Sadakat siz siniz.

Evli oldugunu bilmiyorsa yinede yaşamış sayılmazmı

Geri