Başörtülü öğrenci,Kara Harp Okulu'nda bir ilk

Konu sahibi son olarak 1246 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz cildirmissiniz.
Kadının işgücüne katkısı ve sosyal hayattaki yeri değil konu.
Bunlar siz kadınlara Atatürk'ün kazandırdıkları.
Ama siz ona sövuyorsunuz.

Ben şeriat ne diyor diyorum. Bak beş defa aynı şeyi soruyorum. Cevabınız yok gargara yapıyorsunuz.

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.

Evden çıkar. Burka ile görümcesine gider. Osmanlı'da kadın yeniçeri var da biz mi bilmiyoruz. Kafaniza göre İslam yorumlayamazsiniz

Hayret! Konu burkaya ne Ara geldi? Ama diyim sana onunda altında kalırsın!
Tarih bilgim çok zayıf ama sanırım sende ileri sayılmazsın. Zamanın fetösü değil miydi şu yeniçeri?
Hilafet tarihi boyunca girdiği savaşların hemen hepsinde kadınlar mevcuttu. Zamanın şartlarına göre göğüs göğüse çarpışmaya girilemiyordu. Geri hizmet anlayacağın. Teknolojiyi kullanmak için fiziki güce gerek olmadığı Çağımızda senden daha iyi savaşabilecek biri varken neden faydalanılmasın?

Hayatım. Tarihle naalakasi var. İslam tarih üstüdür. Zamanın şartlarına göre değişmez. Değişir diyenler dini yozlastirmak isteyen münafıklardir. Hilafet tarihinde kadın savaşçı yok. Olamaz. Uydurmayalım lütfen.

Ateist islamın emrini söylüyor .Sözde müslümanlar karşı çıkıyor ağlayım mı güleyim mi Kadından asker emir yönetici olmaz

Hayatım. Tarihle naalakasi var. İslam tarih üstüdür. Zamanın şartlarına göre değişmez. Değişir diyenler dini yozlastirmak isteyen münafıklardir. Hilafet tarihinde kadın savaşçı yok. Olamaz. Uydurmayalım lütfen.
Şunlara gerçek islamı anlatsana Bilmiyorlar

Senin mi islama faydan var şimdi anlamadim ki ;p Biliyon da noluyo yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri