Başörtülü öğrenci,Kara Harp Okulu'nda bir ilk

Konu sahibi son olarak 1246 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değerli red, malumatın banının açılması için ben ricada bulundum, foruma dönmesi hususunda ısrarcı olan taraf da benim. ayrıca kendisiyle 10 yılı aşkın benzer forumlarda bulundum ve kimseye hakaret veya küfür ettiğine şahit olmadım. ironi yapmış olabilir, ben de yapıyorum ve bu hususta keza ben de çok banlandım. lakin şurada geçirdiğim 4 yıl boyunca ettiğin hakaretler ve nefret söylemlerin sebebiyle defalarca kere banlanmana rağmen hala aynısın, hala foruma girmekte inatçsın . :cici:

ne Emre'ye, ne de bu forumdan başka herhangi birine, hatta ağzından çamur akan sana çok uçuk gelebilir bu ama hayatım boyunca hiçbir kimseye tek kelime küfür etmişliğim yoktur. serkan'ın forumuna seni de çağırdık evet, ben çağırmasam başkası çağırırdı, farklılıklar bir mekanı güzelleştirir ama senin olduğun yerde güzellikten bahsedilemeyeceği için hata etmişiz. :) hatırladığım kadarıyla "ben sizinle baş edemem" diye gelmemiştin zaten, lollll
banımın açılma olayı ile ilgili de çok merak ediyorsan gerekli bilgiyi oggy'den öğrenebilirsin, kendisi benden habersiz mi açtırmış ben mi adminlere yalvar yakar açtırmışım o anlatır sana. uza şimdi.

Oggynin hesabından yalvararak çağırmıştın beni zaten. Yine onun hesabından yazmışsındır banını açtırmışsındır. Oggy, aura, ve Lenanın hesabından yazmıştın. İnanmayan olursa forumun yedeklerine Emre baksın Tüm mesajlarımızı görür. Tabiki baş edemem sizle. Sen 4 kişinin şifresini alıp foruma girebiliyorsan korkarım senden.
Şimdi uza bir daha nickimi ağzına alma. Ağzının payını veririm. Ben sen süresiz banlandığında senin gibi 4 köşe olacak kadar zavallı olmadım hiç.
Ben banlanınca keyiflenmiş :)
Yazıklar olsun sana ana okulu çocuğu.

değerli red, malumatın banının açılması için ben ricada bulundum, foruma dönmesi hususunda ısrarcı olan taraf da benim. ayrıca kendisiyle 10 yılı aşkın benzer forumlarda bulundum ve kimseye hakaret veya küfür ettiğine şahit olmadım. ironi yapmış olabilir, ben de yapıyorum ve bu hususta keza ben de çok banlandım. lakin şurada geçirdiğim 4 yıl boyunca ettiğin hakaretler ve nefret söylemlerin sebebiyle defalarca kere banlanmana rağmen hala aynısın, hala foruma girmekte inatçsın . :cici:

Haklısım malumat. Al milletin şifresini hepsiyle goygoy yap. Zavallı yaa :cigaraci:

Oggynin hesabından yalvararak çağırmıştın beni zaten. Yine onun hesabından yazmışsındır banını açtırmışsındır. Oggy, aura, ve Lenanın hesabından yazmıştın. İnanmayan olursa forumun yedeklerine Emre baksın Tüm mesajlarımızı görür. Tabiki baş edemem sizle. Sen 4 kişinin şifresini alıp foruma girebiliyorsan korkarım senden.
Şimdi uza bir daha nickimi ağzına alma. Ağzının payını veririm. Ben sen süresiz banlandığında senin gibi 4 köşe olacak kadar zavallı olmadım hiç.
Ben banlanınca keyiflenmiş :)
Yazıklar olsun sana ana okulu çocuğu.

o dönem o hesaplardan girdiğim doğru bunu inkar eden mi var? :D büyük bir keyifle söylerim bunu, demek ki herkes beni çok seviyor ki kendi hesaplarının şifrelerini veriyorlar hâlâ foruma gireyim diye. çünkü çok zeki, sempatik ve sevimliyim ama seni kimse sevmiyor kuduuurrrrr ağlaaaaaa:dddd

Malumatın banının açılmasını ben de çok istedim. Pınar gibi de dile getirdim açın banını diye. Yönetimde kamkim olsa ben de yalvarırdım.

Al Malumat şifreler feda olsun sana. <3
İlk geldiğinde en çok laf attığı insanlardan biriyken sevebilmişsem bakış açınızı değiştirin. Herkes tek tip olmak zorunda değil. Misal o ateist ben değilim ama bir dinliden daha çok sevilecek yan bulabiliyorum mesela.

konuya son sayfayi okuyarak girdim. ana fikir su ki herkes malumata sifre veriyor. isvicre bankasi mi yegenim bu kiz? niye sifre veriyorsunuz? delirmis olmalisiniz. bu kizlari simartip simartip bu hale getiriyorsunuz, benim lanet kari gibi oluyorlar ve her seyin sifresini rahatlikla aliyorlar bizden evlenince. lan kantır oynarken bile serverin şifresini sorup telefona kaydediyor? face, twit, insta, forum, telefon, kredi kartlari vesaire hepsinin sifresi onunla ilgili harfler. allah belasini versin nerden buldum bu kariyi ben ya.

asla erkek arkadaşımdan şifre istemedim ve ona da kendi şifremi vermedim. ne yapsın forum üyeleri? ne demiş peygamber: haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. ;))))

sana şifresini verecek bir tane seveninin olmaması içinde bulunduğun durumun özetidir red. bu arada ben climax. :)

ALLAH dan Askerlik gıbı derdım yok. Kardeşim Ben sokakda gezerken nefret edıyorum Turbanlılardan ASKER de olsam ne ederdım.

Şifre Konusuna gelince Size mı kaldı mıllet kımın şifresını alıyorsa alir . alabılıyorsanız sızde alın. Bu ayıp Ne şifresını verenın ayıpı nede şifreyı alanın ayıpı . Bu ayıp Yönetımın ayıpı kımse kendını ak kasık gormesın . Eğer kı Forumda ip taraması yapılmıyorsa yada buna uygun bir sistem kurulamıyorsa kımse gelip sıfrenı neden verdın yoksa neden aldin kavgası yapmasın . Şifre Kolay gelin siz forum database nı alın :p

Konu nerden nereye gelmis:) oggy sen.napacan adamin xxx kere banlanip yine foruma girme israrini..sanane...
Red gel civcivim ben sana sifremi veririm :)

Ozet: Anu nun yorumu herseyi ozetlemis

Sizene lan..askerde oluruz esde oluruz ana da oluruz eskiyada oluruz
.Sizene...

başörtülü
başı açık
kıçı açık
olay olay şorası göründü
falan filan yalan dolan
gel biraz sen oyalan

Asker olur mu askeeeeer? Lafa bak evden çıkabilirmis! Dinini bilmez din satar bezirgan

“Müslüman bayan evden çıkamaz” Bu mu yani?
İslam kadını bir ev eşyası yapmıyor, siz müslüman kadını bir ev eşyası yapmak istiyorsunuz.

“Müslüman bayan evden çıkamaz” Bu mu yani?
İslam kadını bir ev eşyası yapmıyor, siz müslüman kadını bir ev eşyası yapmak istiyorsunuz.
Evden çıkar. Burka ile görümcesine gider. Osmanlı'da kadın yeniçeri var da biz mi bilmiyoruz. Kafaniza göre İslam yorumlayamazsiniz

Kadınlar daha iyi stratejisyendir.Orduda yönetir kendi evinide.
Ister başı kapalı ister açık.
Yolunda başarılar diliyorum.

Kadından ordu başı olmaz müslümanlıkta diyenlerede şunu sunabilirim;
Hz Aişe'nin Cemel vakasındaki rolünü bir gözden geçirsinler.Ve şu an aklıma gelen
Şecar ed-Dü Sultan.Emevi döneminde Mısır'da kocasının yaralanmasının ardından onun devlet,ordu-idare işlerine el atıp isabetli bir şekilde idare etmiştir.
Mihrimah Sultan siyasetle meşgul ve babasının en büyük danışmanlarından biriydi.
Burkaya erkekler soktu.Allah değil.
Tarihdeki yazılanlarıda bir araştırın.

Türk askerinin, subayının, astsubayının üniforması bellidir.
Bu üniformalar yönetmeliklerde net olarak tarif ediliyor.

Birileri çıkıp "Ben sarık sarmak, ya da fes takmak istiyorum. Benim inancım böyle" dese uygulanacak mı?
Ordular, başıbozuk silahlı örgütler değildir!

Üniforması bozulan ordunun kendisi de bozulmaya başlar!

Gelelim diğer bir konuya;
İslam da örtünmek deyince aklınıza başını örtmek mi geliyor?

Giydiği üniformada vücut hatlarını nasıl gizleyecek bu kadın? Türbanlılara özel üniformamı yaptıracaklar?
Bu kadının eğitimlerde olsun vücut hatları belli olmayacak mı ? Olsun önemli olan başı kapalı deyip geçecek misiniz:) ?

Ordu da her dinden insan vardır. Ateistte vardır farklı mezhepten insanda vardır krem şantiye tapanda vardır. Ordu da tek amaç orda bulunanların Türkiye bin koruyuculuğu dur ! Sen kalkıp türbanlı birini Orduya alırsan orduda dini kimliği belirtmiş olursun.

Orduyu rahat bırakın!
Mağdur Türban edebiyatınızı gidin başka yerde yapın.

Öyle ya.
Başını örtse götüne bakarsınız.
Götünü örtse memesine.
Kimse yaptığı işine,verdiği emeğe bakmaz kadının.
Ama bu zaten sosyolojik,abazatik bir sorun.
Burkaya boşuna sokmadınız aklı ile değil bilmem kaç cm si ile düşünen irkik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri