Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
El birliği ile kaçırttınız Gül gibi adamı kjkjkj@Favela nın dayısından uzak durun.
Abart abart kjkjkjGül mü ? Anca uyuşturucadan cezaevinde yatmış 92 sabıkası olan torbacının kolundaki cezaevinden hatıra “Kanayan gül” dövmesi olurdu. Sorry :d
Ekli dosyayı görüntüle 100551
Ahzhxjdsene 2021 falandı galiba münazara yapıyoruz sevgili @Reyhan önderimisss kıymetlimisss..
Bir tane arkadaş vardı, münazara yaptığımız sırada bize bir paragraf döşedi ama nasıl… ama adam asla yazmayı bilmiyor kısaltma falan kullanıyor ve noktadan haberi dahi yok.. neyse işte, yazım kuralları çok düzgün, noktalama işaretleri falan… dedim hile bu adam bunu internetten almış kendim yazdım diye bize satıyor.. adam “yok ben kendim yazdım” diye ısrar kıyamet… SİNİR BOĞDU BENİ. münazaranın amacı kendi fikirlerimizin karşılıklı çarpıştığı bir platformdur. Adam milletin fikrini getirip önüme “benim fikrim” diye çarşaf gibi seriyor. Elbette kabul etmedim.. o münazara zaten son oldu…
Münazara konusu böyle din devlet siyasi işler değildi bu arada, planlı yaşamak mı iyi plansız yaşamak mı gibi bir konu. İlkokul çocukları şimdi kendi aralarında makarasını çeviriyordur belki de bu konunun.
Vasat bir görüntü.