Başkalarının yazdıklarını kendi yazmış gibi göstermek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Oy oy başkalarının yanlışını sulandırmayı bırakıpta kendileriyle ilgilenseler ya, valla ben çok üzülüyorum onlara.
Bulaş bulaş sonra loğar ağızlı de, ağzımıza kurban olun beh sığ beyinli türler.

Bu başkalarının başkalarıyla derdini bir türlü anlayamadım.

Sn. forum aza's , lüfer özgün olalım, kendimiz yazalım, kendimiz yorumlayalım, türetelim türüttürelim ve tüttürelim.

s-843add4cdf133e5d9315ddcadbef0c77828a1dff.jpg

Plagiat.
Kesin uzaklastirilirsin.
Hic affi yok.
Allah göstermesin.

Akademi dünyasında bile azımsanmayacak kadar var. Tırnak içinde ya da alıntı göstererek verilmeli.

@Sim biz bunun da alasını gördük değil miiii?
Şiiri şarkıyı geçtim yorum çalmış ya yorumu çalıp konu hakkında kendi yorumu gibi kullanıyor karı. Umarım görür bu postu da ruh hastası jfkdjjs

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
alıntı diye belirtmek çok zor olmasa gerek
bence kendine has doğaçlama yazılar çok değerli.

Bi süre önce küçük bi tartışma yaşanmıştı bu yüzden

Baskalarının yorumlarını calmak normallesti ya ben baskalarinin hayatlarini calanlar bile gördüm

Eğer belirti emaresi yoksa yarı cahilliğe meyilli intihara delalettir diye yorumlarım. İhtilali ithal bir intihalle yaptık. İhtisası olanlara yozlaşmanın ihbarı olsun... okuyunca ne güzel ahengi oluyor.

Niyeymiş benim kalemim yok mu ? sözlerim yok mu ? Bende harflerle dans edebilirim edemeyen düşünsün özgün olmak kendin olabilmektir .

sene 2021 falandı galiba münazara yapıyoruz sevgili @Reyhan önderimisss kıymetlimisss..
Bir tane arkadaş vardı, münazara yaptığımız sırada bize bir paragraf döşedi ama nasıl… ama adam asla yazmayı bilmiyor kısaltma falan kullanıyor ve noktadan haberi dahi yok.. neyse işte, yazım kuralları çok düzgün, noktalama işaretleri falan… dedim hile bu adam bunu internetten almış kendim yazdım diye bize satıyor.. adam “yok ben kendim yazdım” diye ısrar kıyamet… SİNİR BOĞDU BENİ. münazaranın amacı kendi fikirlerimizin karşılıklı çarpıştığı bir platformdur. Adam milletin fikrini getirip önüme “benim fikrim” diye çarşaf gibi seriyor. Elbette kabul etmedim.. o münazara zaten son oldu…
Münazara konusu böyle din devlet siyasi işler değildi bu arada, planlı yaşamak mı iyi plansız yaşamak mı gibi bir konu. İlkokul çocukları şimdi kendi aralarında makarasını çeviriyordur belki de bu konunun.
Vasat bir görüntü.

Son düzenleme:
sene 2021 falandı galiba münazara yapıyoruz sevgili @Reyhan önderimisss kıymetlimisss..
Bir tane arkadaş vardı, münazara yaptığımız sırada bize bir paragraf döşedi ama nasıl… ama adam asla yazmayı bilmiyor kısaltma falan kullanıyor ve noktadan haberi dahi yok.. neyse işte, yazım kuralları çok düzgün, noktalama işaretleri falan… dedim hile bu adam bunu internetten almış kendim yazdım diye bize satıyor.. adam “yok ben kendim yazdım” diye ısrar kıyamet… SİNİR BOĞDU BENİ. münazaranın amacı kendi fikirlerimizin karşılıklı çarpıştığı bir platformdur. Adam milletin fikrini getirip önüme “benim fikrim” diye çarşaf gibi seriyor. Elbette kabul etmedim.. o münazara zaten son oldu…
Münazara konusu böyle din devlet siyasi işler değildi bu arada, planlı yaşamak mı iyi plansız yaşamak mı gibi bir konu. İlkokul çocukları şimdi kendi aralarında makarasını çeviriyordur belki de bu konunun.
Vasat bir görüntü.
Ahzhxjd
En azından münazara vs yapiyomusuz simdi ki gibi kimi nerden vursak diye post beklemiyodu insanlar
Vay be sene 2021 diyecek kadar yaslandik mi ya
Ne kadar saf ve cocukmusuz sanal yüzünden küsmüsüz falan
Hatırlayınca sevdigim bi anı benim , komik yani ajsjxxjxjdjxxjdj
Ayrıca rehber de din , siyaset yasak olduğundan baslik normal

Geri