Başkalarının yazdıklarını kendi yazmış gibi göstermek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ahzhxjd
En azından münazara vs yapiyomusuz simdi ki gibi kimi nerden vursak diye post beklemiyodu insanlar
Vay be sene 2021 diyecek kadar yaslandik mi ya
Ne kadar saf ve cocukmusuz sanal yüzünden küsmüsüz falan
Hatırlayınca sevdigim bi anı benim , komik yani ajsjxxjxjdjxxjdj
Ayrıca rehber de din , siyaset yasak olduğundan baslik normal
Burada manzara yapılmalı Sevgili Reyhan, lütfen önerimi dikkate alın. Halka açık bir münazara tertip etmelisiniz. Rehberdeki münazara hava civa kalır….
Ayrıca evet, güzel bir anı olarak kaldı bende de. Ben kimseye darılmamıştım gerçi, sebeplerim farklıydı………..

Burada manzara yapılmalı Sevgili Reyhan, lütfen önerimi dikkate alın. Halka açık bir münazara tertip etmelisiniz. Rehberdeki münazara hava civa kalır….
Ayrıca evet, güzel bir anı olarak kaldı bende de. Ben kimseye darılmamıştım gerçi, sebeplerim farklıydı………..
Ircciler ile münazara etmem. Forumsalcılar arası olabilir.

ağızlarının ortasına iki tane yapıştırmalık bir hareket bence… hiçbir türlüsü hoş değil ama abartanlar oluyor.

Kapışmanızı zevk ile izlemek istediğim için “halka açık” diye belirtmiştim… burada ircciler olarak azınlıktayız zaten… çoğunluk sizin araya biraz ircci serpiştirmelisiniz fikrimce..
Olmaz ircciler @Favela nın dayısının makalesini kendi makalesiymiş gibi intihal yapıyor basit bir konuda dahi.

Münazarada neler yaparlar…

Olmaz ircciler @Favela nın dayısının makalesini kendi makalesiymiş gibi intihal yapıyor basit bir konuda dahi.

Münazarada neler yaparlar…
Mevzuyu bilmiyorum, savunacak hiç değilim…
Deneyip görmek lazım aslında, ön yargı kırılmak için vardır…

Zamanında forumlarda yazılarımı çalan çok avelle karşılaşmıştım.Bir dönemler bu sorunda muzdariptim,neyse ki artık araya ince kelimeler sıkıştırınca;çalmaya yeltenen mini pekka anlam veremediği için çalamıyor.

Çalınmaya değer bir fikriniz, yazınız veya argümanınız varsa ne mutlu.

Ben fikirlerin doğası gereği çalınabilir olduğunu düşünüyorum. Fikrini veya yorumunu yazılı veya sözlü olarak kamuya açtığın anda artık senin olmaktan da çıkıyor bir nevi. Kim ne isterse yapabilir. Umarım bir gün fikrimi, yazılarımı falan çalarlar.

Geri