başbakanın havaalanı yaptıracağını duyunca çok sevinen teyze

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlardan bazısı hala anlamamakta ısrarcı .. Kimse burada " benim oyum üç oy sayılsın " derdin de değil .. Saygı kişilere duyulur o da zorla olan bir şey değildir .. " başbakanın götünün gılıyııııhhh " diyen bir zihniyete zorla saygı duydurtduramazsınız insanlara .. Anında bir mağdur edebiyatına geçiş yapılıyor :)
İsteniyor ki " kimse bizi eleştirmesin, biz saçma sapan hareketler ve söylemler yapsak bile kimse bizi makaraya almasın "
KUSURA BAKMAYIN YA DA BAKIN FARK ETMEZ .. BENİM BAKARA SUREMİ MAKARAYA ALANLA HER TÜRLÜ MAKARAYI GEÇERİM ..

Nil sen teyzeyi savunmyorsun, sen gruplastiriyorsun. o oyle olsaydi hosunuza giderdi gibi bir lafla vurgulamak istedigin seyden cok uzak bir yorum yapiyorsun. tanri askina biraz dur dusun yorum yaparken. kendinle celisen yorumlar yapiyorsun. insanlarin uzerine geldigini hissediyorsan bir dur dusun acaba ben de bir sey yapiyor muyukm diye? ha gereksiz yere gelindigini dusunuyorsan dogru bulmuyorum, birilerini asagilayip korkutarak kotuleyerek yorum yapilmasini sevmem. insani insan dogasnda yargilamya inanirim, inanclari yonunden degil. ama sen inancla, partiyla alakali olmayan biri konuyu parti ve inanc hatta kulturel boyuta KENDIN tasidin,sonra agliyorsun. ve bu boyuta tasimaya da devam ediyorsun, senden baska kimse buraya cekmedi konuyu. biraz durup kendi yaptikalrini da dusunmen gerek.
Yo ağlamadım ağlamamda Allah ağlayacak hale düşürmesin göz yaşlarımda akarsa bu Allah için olsun.Birilerini aşağılayarak yorum yapılmasını sevmem diosun ama aylardır ben muhalefet partiden gördüğüm tek şey tabiki asla herkesi katarak konuşmuyorum dalga gecmek hakaret aşağılama bunu inkar edersen aylardır yapılan yorumlardan haberin olmadığını düşünürüm partiyle alakalı olmayan bir konu diyosun neyle alakalı Allah aşkına ben burada AKP ye oy veren RTE seven bir kadının güya cahilliği komik duruma düşürdüğünü kendini ve hatta işte sizin gibiler RTE oy verir ancak gibisinden dokundurmadır bunun adı başka hiç bişi değildir.

@NiL

Ben senin samimi olduğunu düşünüyorum.
Ama bence yazdığın yorumları herkes sana yükleniyormuş gibi hissettiğin için ikinci bir defa düşünmeden yazıyorsun.
Burada senin anlatmak istediğin her şeyi bence bütün arkadaşlar anlıyoruz.
Sen Anadolu kadınına toplumun gözünde hep okumamış, cahil diye ön yargıyla bakıldığını ve bu yüzden hor görüldüğünü söylüyorsun.
Ki bu düşüncende sana katılıyorum.
Maalesef çoğunlukla böylede bakılıyor.
Ama yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi sende eylem yapan insanlarımıza bu saldırgan, bu terörist diye ön yargıyla bakıyorsun.. ( Aralarında terörist yok mu maalesef var ama sadece tepki göstermek, sesini duyurabilmek için eylem yapanlar da var)
Sana göre diğer insanların Anadolu kadınına bakışı neyse, onlara göre senin de eylemcilere bakışın aynı.

Senin bakış açın = Eylemci - Terörist
Bazı kesimin bakış açısı = Anadolu Kadını - Cahil
Yenisiniz siz sanırım forumda gezi olayları başladığı günden buyana yorumlarımı okumuş olsaydınız hiç bir eylemciye terörist demediğimi görürdünüz zaten.Ben ağaç diyerek meydanlara çıkıp ağacı unutup amacları başka olan ülkeyi bölmek isteyen devletin malına zarar veren provakötörlere tepkimi gösterdim hep ve gayette bu konuda içim rahattır.

:D bunlarla aynı havayı soluyoruz işte :D

Ya ne ağlaması ne eglenmesi. Kaç tane eylemci resmi paylaşıp tapıldı. Bu sitede böyle bişey olduda ben mi kaçırdım bişeyler i savunurken somut delil sun ortaya boş atıp dolu tutma. Eylemci yada teyze yada sıradan bi insan yada sen yada ben konu bu değil hele konu senin oturup ağlaman değil sen bu konu için anlayacaksan hayatın muhteşem çok mutlusun kafanda boş oturup aglayacak yer arıyorsun demektir. Sen nasıl ki bu teyze ye dil uzattirmiyorsan seninde eylem yapanları aşağılama hakkın yok azcık düşün öyle yaz hep bi ucu eksik fikirlere sahipsin ve bunu gözyasıyla manevi hislerle tamamlaya mazsin
Kim söyledi benim ağladığımı ben ağlıyorum diye bir kelime kullanamdım sadece duygusal bir insanım dedim.Bu teyzeyle senin ülkenin malını yakıp yıkanları bir görüyorsan boşa konuşmanın hiç bir anlamı yok .Evet çok şükür mutluyum ve en az sizler kadar düşüncelerimi yazma hakkına sahibim ister hoşunuza gider ister gitmez.

Ne var bunda sevinemezmi yada sevemezmi Erdoğanı.Tabi böyle bişi doğru değil yakmalı yıkmalı ölümlere sebep olmalıydı eylem yapmalıydı ki o zaman alay etmezdiniz onunla.Size sözüm müslüman müslümanla alay edip onu hor görmez müslüman sever din kardeşini yaradandan ötürü.Ha tabi sen şimdi bu bayanın verdiği oyuda kabullenmezsin gözünde kim bilir kaç sıfata soktun cahil okumamış eğitimsiz neyse .....

Buradayakıp yıkmalı eylem yapmalı dediğiniz için o yorumu yaptım. Polemiğe girmek gibi bir amacım yok zaten. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Sevinebilir, sevinmisde fazlasiyla
Herkesin bir yasam tarzi sevincini belli etme sekli var lakin , ben babamlada onceden mitinglere bakarken hangi siyasi parti olursa olsun, bazi bayanlarin sergiledigi tavirlari kendilerine yakistiramiyorum. Ayrica bu videoyu cekip nete atanada birsey demiyorum.
Abartmis olabilir asiri sevinmis olabilirde boyle sosyal aglarda kadinla alay edilecegini bildigi halde medyada paylasmis.

Gel gorki benim yakinim boyle yapsa hakkaten yakistiramam ve dikkat etmesini soyler ikaz ederim..

Buradayakıp yıkmalı eylem yapmalı dediğiniz için o yorumu yaptım. Polemiğe girmek gibi bir amacım yok zaten. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
önemli değil kardeşim ben başkentin göbeğinde kullanılamz olan kaç tane belediye otobüsünü görmüşüm bunu yapanda zaten vatanını ülkesini seviyor olamaz kimseyede fayda getirmez bu işler.

Yaratılanı severim Yaratandan Ötürü Fakat Hırsızlık Ve Yolsuzluk yapanı sevmem ve buna rağmen o kişiyi savunan kişiyi de sevmem.

Bizzat kendi öz dayım.Oda Erdoğan hastası o nedenle aramam sormam bile.

Gülunecek şey e gulerim:p
kimse de bana niye guluyorsun diyemez:p

kamu malını kendi malı gibi pazarlayan adamı ayakta alkışlayıp, eylemcileri yakıp yıkıyo diye yaftalamanız da efsane valla.

önemli değil kardeşim ben başkentin göbeğinde kullanılamz olan kaç tane belediye otobüsünü görmüşüm bunu yapanda zaten vatanını ülkesini seviyor olamaz kimseyede fayda getirmez bu işler.

O tür olayların göbeğinde biz vardık zaten.
Bu olanları İstanbul Polisinemi anlatıyorsun :)
Ben hepsi aynı değil demek istedim yoksa kimlerle uğraştığımızı ilk elden ben biliyorum.

Ben hepsi aynı değil demek istedim yoksa kimlerle uğraştığımızı ilk elden ben biliyorum.
Tabiki hepsi aynı değil siz benden daha iyi bilrisiniz o halde aylarca burada tüm forum üstüme gelsede sizi savundum.

Bari yolda yürüyenlere toma Sıkmasaydinız:p
ya da üstüne akrepleri surmeyeseydiniz iyi cocuklarsiniz:p

Yaratılanı severim Yaratandan Ötürü Fakat Hırsızlık Ve Yolsuzluk yapanı sevmem ve buna rağmen o kişiyi savunan kişiyi de sevmem.

Bizzat kendi öz dayım.Oda Erdoğan hastası o nedenle aramam sormam bile.

Sen yine iyisin ya ben ne yapayım ? Babam bu yalancı tayyip'in Mehdi olduğuna inanıyor .. Bana sülale boyu baskı yapılıyor :)

Milletin gözü çıktı bu hala belediye otobüsü diyo.:/
Çıkmasaydınız kardeşim bana neden bişey olmadı ne işim var cehennem gibi olan meydanlarda bu ülke çok yürüyüşlere eylemlere şahit oldu kimsenin burnu bile kanamadan çok masum insanların canı yanacak dedim hep yandıda devamıda gelecek bu şekilde devam ettikçe.Otobüs kayıp değilmi zarar değilmi beş dakika gec gelse küfürü basmasını bilirsiniz ama değilmi.

Benim savunduğum şeye kimsenin baskı yapmaya hakkı yoktur çünkü karşılığında alacağı lafı iyi biliyor benim kararıma etrafımdaki kimse bu nedenle karışmıyor zaten zamanında dişini göstermezsen sözün geçmez masaya yumruğunu vuracaksın ki karşında durulmasın.

Yanlış anlaşılmasın lütfen sözüm yorumu yapan arkadaşa değil genel olarak söyledim.

kimsenin kimseye saygı duydurtmaya çalıştığı yok zaten. sadece sandıktan çıkan sonuca saygı duyacaksın arkadaş. yok öyle saygı kişilere duyulur laf ebeliğine de girmiceksin. saygı dediğin kişilerin düşüncesine de duyulur. ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARININ düşüncesi tekrardan RECEP TAYYİP ERDOĞAN oldu. ve bu düşünceye saygı duyulacak. anında mağdur edebiyatı yapan da kimmiş bilemedik vallaha. kimsenin bizi eleştirmeyin gibi bir isteği olmadı. fakat adam gibi eleştriler olduğu sürece saygı duyulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri