Baş örtülü kızın bir erkekle öpüşmesi.

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Şafak Paveyin kullandığı saçma bir tabirdir. (Beklerdim ki bir genç kızımızın erkek arkadaşıyla rahat rahat geziyor demesini) Hiç bir zaman tesettürlü kızların aşırı derece yargılanmasına anlam verememişimdir. Bir insan başını kapatarak Allah'ın emrini yerine getiriyorsa, hiç günah işlemeyecek bir durum söz konusu olamaz, kendi tercihlerini daima din çerçevesi içerisinde yaşayacak bir durumda yok. O halde oruç tutanlar da hiç yalan söylemesin. O halde hacca giden bayanlarda tesettüre girsin. O halde sadaka veren dedikodu yapmasın. Bu durumlar içinde yargılama nasıl yapılmıyorsa, az önce bahsettiğim durumda da yadırgama yapmak son derece mantıksızdır.

O da bir insan yahu, her insan gibi yanlisi da dogrusu da olacak.
Opusmeyi yanlis gordugum icin soylemedim, genel olarak yapilan her yanlis icin konusuyorum
On yargili yaklasmak cok sacma, herkesin kendi tercihi.

onun inancı bu özgürlüğü ona veriyor mu?
Bunu düşünmek gerek .

Bana göre sorun yok.
Insan her şeyi yapabilir.

Öpüşmeyi yanlış diye değerlendirmek de ilginç. Neye göre yanlış, kime göre yanlış?

Başörtülüleri bu kadar canice yorumladıgımız sürece 1 adım ileri gidemeyiz. Başörtü bir engel değil bizim görevimizdir.. Başi örtülü olup ögretmenlikte yapabilir, hayatınıda sürdürebilir. İstediğin görüşüde savunabilir. Konuşuyolar ama çok boş konuşuyorlar.
Başörtüsü bilime engelmiş
siz uzaya mekik gönderdinizde başörtüsüne mi takıldı ?
Necip Fazıl KISAKÜREK

Der üstad..

Başı kapalı insanların cinsel dürtüleri yok diye düşünen bir insanın bence beyni yoktur..Kapalı olması onları yapmayacağı anlamına gelmez günah bile işlese bu onunla Allah arasında kalır kime ne yahu..

Bu forumda bir arkadaş kapalı bir bayan sanal seks yapıp yazıştı diye tehdit edip herkese bunu göstermişti..O kızın buna yapmaya hakkı var kapalı diye dürtülerini nedne bastırsın yada bunu yaptı diye insanlar neden ona o gözle baksın siz kendi namusunuzdan sorumlusunuz başkasınınkinden değil..

Yobazlıkta son nokta.
Ben bunda neyi anlarım biliyor musunuz?
Açık olan insanlara kötü gözle bakılıyor, kapalı olanlar hiç bir şekilde günah işleyemez. Amenna ISLAM da olmaya bilir ama bu demek değildir, onu yargılarsın. Bir kere insanların hayatlarından size ne? Öpüştü diye dinden mi çıktı, sevisti diye cejenneme mi girdi, birlikte oldu diye insanlık tan mı çıktı?

Kime göre, neye göre bunu değerlendiriyor sunuz?
Kapalı açık diye saçma sapan ayrımlar yapmayın.

O da bir insan yahu, her insan gibi yanlisi da dogrusu da olacak.
Opusmeyi yanlis gordugum icin soylemedim, genel olarak yapilan her yanlis icin konusuyorum
On yargili yaklasmak cok sacma, herkesin kendi tercihi.

Şapşik misin yaa :D
Ben sanki direkt sana söyledim de mesajını düzenlemişsin. Yeminle çok tatlısın :D

Şapşik misin yaa :D
Ben sanki direkt sana söyledim de mesajını düzenlemişsin. Yeminle çok tatlısın :D

Yok ya ondan dolayi seyetmediydim :p Yanlis anlasilma olmasin diye duzelttim :p

Sapsik diyorlar bana zaten hep, azcik safmisim da :p Ama ici temiz anlaminda, mal anlamindaki saftan diil :p

bir sonraki konu muhtemelen fantazi kurabilir mi olacak :P
arkadaş bu dürtünün kapalısı açığı mı olur ?
ha kişinin kendi inanç sistemine göre dileyen öpüşür dilemeyen öpüşmez öpüşmeyen inandığını kendince uygulamış olur ki bazıları da geleneksel kapalı olup her şeyi yapar o yüzden önce kapalılık kavramını ve kişilerin ne maksatla kapalı olduklarını bilmek hepsini aynı kefeye koymamak lazım
sanki kapalılar öpüşemez açıklar da her haltı yer (yemiştir mutlaka) gibi bir izlenim oluşmuş : )

Ben bira içenini de gördüm şerefe dedim geçtim. Kız gülümsedi ;)

Arada nikah yoksa açık bir kızın da yapmasının doğru olmadığı bir durum. Burada neden kapalı olarak vurgulanmış belli.

Şu dönemde açık kızların yapmadığını kapalı kızlar yapıyor, bunu düşünecek olursak her boku yiyebilirsiniz bizi ilgilendirmiyor arkadaşlar zira artık türbanınızı her şeyin içine sokmanızdan bıktık usandık. Kapandın diye sana özel davranmamızı da bekleme bizden o zaman. Madem o kafandakini taktın ben dindar insanım mesajını çevreye verdin, harama el sürmem nefsime sahip çıkıyorum da dediysen o zaman ulu orta öpüşmeyeceksin arkadaşım. Otobüste orda burada yanına bir erkek oturunca cin çarpmış gibi bakmayı biliyorsun ama değil mi?

Saçmalıkta çığır açıcak tek ülkeyiz yemin ederim..

başlığı görünce aklıma şu olay geldi ashdjdkska:
benim-basortulu-bacimi-omuzlarina-oturtmuslar-1105141200_m.jpg

Evet yine bir basortusu konu ile basbasayiz.
Ha estetik duruyormu diye sorarsaniz tabikide hayir
Ha o basortuyu ortmesini emreden buna izin veriyor mu oda hayir
Ama beni ilgilendirir mi oda hayir
Herkes naparsa yapsin. Herkes tasidigi seylerin hakkini vermeli vermezse oteki tarafta sorarlar der giderim.

Geri