Bahçeli'den yeni Abdullah Öcalan çağrısı: Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ayaklarından bi selfi at. Ayakkabı numarandan seni çözmeye çalışalım.
Çözdün ya sen beni zaten daha neyi çözeceksin. Ayaklarım çok çirkin çocuk mezarlığı gibi maşallah.
Tam Pontossun yaa sen, zeka fışkırıyor senden vallahi.

Son düzenleme:
Çözdün ya sen beni zaten daha neyi çözeceksin. Ayaklarım çok çirkin çocuk mezarlığı gibi maşallah.
Tam Pontossun yaa sen, zeka fışkırıyor senden vallahi.
Öyle deme, Ayak boyutundan karakter çözme yöntemleri var. Kendimi yeni alanlarda geliştireceğim.

Oraya gitmesi gereken DEM'liler değil MHP genel başkanı ve etrafındaki zübükler.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan:

15 Şubat mı olur sonrası mı olur bilemiyorum ama Öcalan tarafından tarihi bir çağrı yapılacak.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan:

15 Şubat mı olur sonrası mı olur bilemiyorum ama Öcalan tarafından tarihi bir çağrı yapılacak.

silah bırakma tarzı bir eylem olsa (hiçbir zaman olmayacağını biliyoruz) iktidar ve mhp daha önce davranırdı. bu fırsatı kaçırmazlardı. bir açıklama göremedim. şununla birlikte değerlendirmek lazım.

Olursa olur olmazsa cehennemimiz başlarmis )

silah bırakma tarzı bir eylem olsa (hiçbir zaman olmayacağını biliyoruz) iktidar ve mhp daha önce davranırdı. bu fırsatı kaçırmazlardı. bir açıklama göremedim. şununla birlikte değerlendirmek lazım.

Adsffggfgghhfhhcgh

Hiç bir mecliste görmek istemediğim kişidir Öcalan.
Çıkarılma düşüncesi bile beni sinir eder.
En çok da bunun için uğraşan Milliyetçi parti lideri.
Ülkücülerin sessizliği neden ?

Bu dönem bittiğinde iki tür insana saygıyla bakacağım.(bence bu dönem bitmeyecek)

1-) Hala müslüman kalabilene.
2-) Hala milliyetçi kalabilene.

Geri