ismail89
Platin Üye
Ayaklarından bi selfi at. Ayakkabı numarandan seni çözmeye çalışalım.Senin selfi gerçekten çok güzel, tüm arkadaşların yanında. Çok şanslısın sen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayaklarından bi selfi at. Ayakkabı numarandan seni çözmeye çalışalım.Senin selfi gerçekten çok güzel, tüm arkadaşların yanında. Çok şanslısın sen.
Çözdün ya sen beni zaten daha neyi çözeceksin. Ayaklarım çok çirkin çocuk mezarlığı gibi maşallah.Ayaklarından bi selfi at. Ayakkabı numarandan seni çözmeye çalışalım.
Öyle deme, Ayak boyutundan karakter çözme yöntemleri var. Kendimi yeni alanlarda geliştireceğim.Çözdün ya sen beni zaten daha neyi çözeceksin. Ayaklarım çok çirkin çocuk mezarlığı gibi maşallah.
Tam Pontossun yaa sen, zeka fışkırıyor senden vallahi.
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan:
15 Şubat mı olur sonrası mı olur bilemiyorum ama Öcalan tarafından tarihi bir çağrı yapılacak.
Ben deeBu hikayenin sonunu aşırı merak ediyorum
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan:
15 Şubat mı olur sonrası mı olur bilemiyorum ama Öcalan tarafından tarihi bir çağrı yapılacak.
silah bırakma tarzı bir eylem olsa (hiçbir zaman olmayacağını biliyoruz) iktidar ve mhp daha önce davranırdı. bu fırsatı kaçırmazlardı. bir açıklama göremedim. şununla birlikte değerlendirmek lazım.