senelerdir bütün seçim süreçlerinde, özellikle güç kaybına uğradıklarını düşündüğümüz son seçim dönemlerinde bütün karşıt görüşlüleri terörist olmakla, apo'yu salacak olmakla, fetö'ye hizmet etmekle suçlayıp, sokak sokak teröristlerin en büyük destekçisi chp diye dolandı durdular. girmedikleri şekil, kurgulamadıkları montaj, yapmadıkları çirkeflik kalmadı ve halkın aklına da diline de bu algıyı bir güzel yerleştirdiler ve şimdi o meşhur replik gibi ''çok rahat, çok profesyonel'' şekilde öcalan'ın mecliste konuşması gerektiğini söyleyebiliyorlar, ardından videolar servis ediliyor. geçtiğimiz haftalarda bahçeli'nin dem grubuyla yakınlığı haber olduğunda bile her zamanki dönek halleri gibi düşünüyordum ama bu sefer beklenenin biraz üzerinde bir çıkış yaptılar. nasıl bir sürecin içindeydik, nasıl bir sürece girişimiz bu açıklamalarla hızlandırıldı bilmiyorum ama iyi günlerin daha da uzaklaştığını az çok tahmin ediyorum. chp tarafı umarım şuna da ''herkesin söz hakkı olmalı, biz bu barışı hep istedik'' gibi bir açıklamayla gelmez. gelse de şaşırır mıyım? yoo.