ismail89
Platin Üye
Bu ne?
Anıtkabir'in eksik kalmışı gibi. Gerisi nerede bunun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu ne?
Gel gärürsün daha neler varBu ne?
Anıtkabir'in eksik kalmışı gibi. Gerisi nerede bunun?
Gezilecek, eğlenilecek yerler yok mu Berlin'de? Duvarlara bakıp dikilecekmiyiz?Gel gärürsün daha neler var
Çok var gezecek yerler, orası buluşma yerimiz. Neler var neler bir gel de gör ama zor görürsün bu kelepir halinle. Bak senin biat ettiğin zat başka ülkelerin milyonlarca $ borçlarını siliyor ama seni asgari ücrete talim ettiriyor. Maaşın uçak biletini zor karşılar. Neyse gene de gelirsen yanımda bedavaya bir tatil yaparsın hayatını yaşarsın.Gezilecek, eğlenilecek yerler yok mu Berlin'de? Duvarlara bakıp dikilecekmiyiz?
Sanırım kendin o buluşma yerine hiç gitmedin. Gitmiş olsaydın, kendi çektiğin bir Foto atardın. Google'a yönlendirmezdin. Biz en iyisi Havaalanında buluşalım. Kaybolma riskin olmaz.Çok var gezecek yerler, orası buluşma yerimiz. Neler var neler bir gel de gör ama zor görürsün bu kelepir halinle. Bak senin biat ettiğin zat başka ülkelerin milyonlarca $ borçlarını siliyor ama seni asgari ücrete talim ettiriyor. Maaşın uçak biletini zor karşılar. Neyse gene de gelirsen yanımda bedavaya bir tatil yaparsın hayatını yaşarsın.
Havalimanı da uyar bana canım ama sen önce uçağa binebilecegin pasaportunu göster hayal satma.Sanırım kendin o buluşma yerine hiç gitmedin. Gitmiş olsaydın, kendi çektiğin bir Foto atardın. Google'a yönlendirmezdin. Biz en iyisi Havaalanında buluşalım. Kaybolma riskin olmaz.

Sıkıntı yok, ben de benzer bir kıyafetle gelirim, sadecec sakalım yok. Elimde iki tane kırmızı gül olacak kesin tanırsın. Evet sizin kesim hep birbirine benziyorlar tümü resimdekiler gibi tipsiz, Kuzeninin pasaportuyla gelebilirsin.Bu selfiyi arkadaşlarla geçen haftaki toplantıdan sonra çektirmiştik. Ortadaki ben oluyorum. Ellerimde birer de valiz olacak. Uzun kalacağım. Beni böyle tanırsın. Yanımdaki de kuzenim. Bana çok benziyor. Onun pasaportu ile geleceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 102821
Bi selfi de sen at, Havaalanında yanlış kişilere yönlenmeyeyim. Orası milyonluk bir Şehir.
Berlin'de kaç havaalanı var?Sıkıntı yok, ben de benzer bir kıyafetle gelirim, sadecec sakalım yok. Elimde iki tane kırmızı gül olacak kesin tanırsın. Evet sizin kesim hep birbirine benziyorlar tümü resimdekiler gibi tipsiz, Kuzeninin pasaportuyla gelebilirsin.
1Berlin'de kaç havaalanı var?
Eskiden İki Berlin vardı. Rusların havaalanları yokmuydu?1
Ben Potsdam'da yaşıyorum, Berlin'e sınır. Bizim şehir daha güzel.
Doğu Berlin'de yoktu ama Schönefeld'de vardı. Şimdi orası BER oldu ve Batı Berlin'dekiler kapatıldı.Eskiden İki Berlin vardı. Rusların havaalanları yokmuydu?
Bana @ismail89 ’u hatırlatıyor hep;Bunlar gerçekten ya tam kafayı yemişker veya koltuk için yapmayacakları hainlik yok.
Selahattin Demirtaş zaten hukuk dışı suçsuz yere orada rehin olarak tutuluyor ama Öcalan çıkışı tam bir aymazlık. Suçu sabit, cezası belli,....... olan Öcalan'ı hala meclisde milletvekili olarak görmek istiyor bu sahte Türkiye sevdalıları.
Bak @ibadeath seninkiler kimle kol kola geziyor gör. Yarın Öcalan AKP saflarında milletvekili de olur ve Alpay ile ortaklaşa fedalik yapar.
İşte gör sizin güruhun yüzzüslüğünü, hainliğini, ..... kaşarlanmış vatanhainleriyle dolu etrafınız.
Senin selfi gerçekten çok güzel, tüm arkadaşların yanında. Çok şanslısın sen.Selfi bile atabilmiş dedeğil.