Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.Sus sana küsüm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.Sus sana küsüm.
Yok, sen dün hayat hikayeni anlattın ya. Dedenin dedesinden başlayıp bütün gen aktarımları ile ilgili bilgiler sundun ya..Birileri sana fotomu mu attı… seri cvpla hesap sormaya gitcem…
Uydurma güzel demedim. Çok da kötü değil dedim djjfjYok, sen dün hayat hikayeni anlattın ya. Dedenin dedesinden başlayıp bütün gen aktarımları ile ilgili bilgiler sundun ya..
Ondan yola çıkıp burnun güzel diye düşündüm.. seksen kere yazınca haah.
Söyle o zaman glu son mesajında ne dedi????
Çıkar göster.. at işte yani, görsün herkes.. burun göstermek kısmet açar, berekettir..Uydurma güzel demedim. Çok da kötü değil dedim djjfj
Gelecekteki enişteniz belki hoslanmaz…Çıkar göster.. at işte yani, görsün herkes.. burun göstermek kısmet açar, berekettir..
Hangi gelecek bu yahu, 2019'dan beri buradayız, henüz bir manito görmedik.. o dümenciyi sayma.Gelecekteki enişteniz belki hoslanmaz…
Gidip en kötülerini seçiyorum cidden. Bi okuyup üfleyin beni jfjjfHangi gelecek bu yahu, 2019'dan beri buradayız, henüz bir manito görmedik.. o dümenciyi sayma.
Run okusun ciddiyim bana topal solucan büyüsü yapmıştı zamanında kaç sene manita bulamamıştımsdkjffkdflkdfkGidip en kötülerini seçiyorum cidden. Bi okuyup üfleyin beni jfjjf
Seni dünyanın bütün hocaları üfleme yapsa, fırtına değil kasırga estirseler yine de umudum yok...Gidip en kötülerini seçiyorum cidden. Bi okuyup üfleyin beni jfjjf
Yapsın şöyle okkalı bir büyü bize. Sadık dürüst bebeği gibi seven sadık bir erko işte yok kıran girdi köklerine galiba hdjjdndRun okusun ciddiyim bana topal solucan büyüsü yapmıştı zamanında kaç sene manita bulamamıştımsdkjffkdflkdfk
sonra bozdu büyüyü.........
Sen öyle dümdüz üye olacak insan mısın????Yaa ben istedim ben ortalığı ne karıştırıyorsun
Oha unutmamış.. @angie ye de kedi bacağı büyüsü yapmak lazım.. kendine gelemez bir daha.Run okusun ciddiyim bana topal solucan büyüsü yapmıştı zamanında kaç sene manita bulamamıştımsdkjffkdflkdfk
sonra bozdu büyüyü.........
Halkın arasına karışmak istedim....Aaa sen de gümüşsün bu ne ya ahahah herkesin rankı varmış gerçekten jdffkfdSen öyle dümdüz üye olacak insan mısın????
Ben yaklaşık 4152626 yıldır falan gümüşüm ya…Halkın arasına karışmak istedim....Aaa sen de gümüşsün bu ne ya ahahah herkesin rankı varmış gerçekten jdffkfd
Neden hocam ? Sen doçtor halinle yazar olmuşken hemde kjkhkhHepsi tamam da platin üye ne la. Yok kobalt alüminyum
Abdest al öyle konuş benimle.Neden hocam ? Sen doçtor halinle yazar olmuşken hemde kjkhkh