Aze'nin emektar rankının alınması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yani olacak şey mi, kadın bunca senedir forumda, forumun sevilen karakterlerinden birisi, buralara emek vermiş, iz bırakmış.. kısa süreli yöneticilik hayatında çok başarılı işlere imza atmış, bu mu ödülü.. emeklilik ikramiyesine göz dikmişsiniz.. ünlülerin yüzünü karalama yapıp bu kim bilin demiş kadına yapılır mı bu yahu.. kınıyorum bu rankı alan kişiyi, Onurcan'ı yediniz Aze hanımı yedirmem..
Benim kıvırcık maruluma yapılır mı bu ya, şaka şaka eline sağlık kim aldıysa hahaha. Nasıl mutlu oldum.. ranksız bir forum istiyorum..

Tenzil-i rütbe ha?
MYK acaba yerlerine kimleri koyacak? Kadro değişikliğine gidiliyor besbelli.

• Hehe
Tepkiler: Aze
Burdan anladık ki Aze de 7 kelimeyi geçen yazıları okumayan, tüketim toplumunun dejenere ettiği biri olmuş…
Ben mi ben ben? caferin mesajları es geçiyorum genelde çünkü birden başka şeyden bahsederken sonradan hayat hikayesini anlatmaya başlıyor...
Öyle bir paragraf sandım.... değil mi @Karga

ilk iki cümleyi okudum bu saatte uzun yazıları kafam almıyor canım özür dilerim son cümleyi şu an okudum tşkler sjkdd
Benim doğum günümü açmazsın ha.. çok uykum var, seni çok seviyorum mutlu yıllar deyip uyursun ha.. sabah açarım dersin...
Neyse ki @angie Hızır gibi yetişti.. burnu güzel enci

Benim doğum günümü açmazsın ha.. çok uykum var, seni çok seviyorum mutlu yıllar deyip uyursun ha.. sabah açarım dersin...
Neyse ki @angie Hızır gibi yetişti.. burnu güzel enci
Birileri sana fotomu mu attı… seri cvpla hesap sormaya gitcem…

Geri