Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@HosgeldinHarunAbiahura altın olsun onu destekliyorum..... ben özel üyelik istiyorum glb............
sadece düz üye de sanki her an çıkıp senelerce foruma girmeyeceğim hissi geliyor...
ya şey olabilir özel üyeliği olan ama aktif olmayan arkadaşlar vardır illa onlardan alınsın aktif üyelere verilebilir...
kim var bi bakayım özel üye stock dışında....
Swat cimridir yönetime geldiğinden beri bir yada iki özel uylik verdi vermdi@HosgeldinHarunAbi
bizi özel üye yapmak için ne bekliyorsunuz, öğrenebilir miyim…. Buralarda yaşlandık be……
Swat’dan istemiyorim ahura…. Harunabi yapsın……Swat cimridir yönetime geldiğinden beri bir yada iki özel uylik verdi vermdi
İzin gerekiyor olabilirSwat’dan istemiyorim ahura…. Harunabi yapsın……
Senelerin verdiği şeye dayanarak…yapılabilir diyorumskdjma 2 takılayım dedimdi ahu…İzin gerekiyor olabilir
Takıl yavrum bişey diyen yokSenelerin verdiği şeye dayanarak…yapılabilir diyorumskdjma 2 takılayım dedimdi ahu…
Özel üye işine asla karışmam. Birine verdiğim an başta @Ahura olmak üzere en az 9 kişi başlayacak “Neye göre yaptın, haksızlık var bu işte, HHA kankalarına özel üyelik veriyor vs” ben o topa girmem sry :dSwat’dan istemiyorim ahura…. Harunabi yapsın……
Yalan mıydı her şey? Cidden kandırdın mı beni? Beni beni Sılaş beybini…Özel üye işine asla karışmam. Birine verdiğim an başta @Ahura olmak üzere en az 9 kişi başlayacak “Neye göre yaptın, haksızlık var bu işte, HHA kankalarına özel üyelik veriyor vs” ben o topa girmem sry :d
Allah'ım nasıl tanıyor beni ...........gözlerim yaşardı yarabbelalemin......Özel üye işine asla karışmam. Birine verdiğim an başta @Ahura olmak üzere en az 9 kişi başlayacak “Neye göre yaptın, haksızlık var bu işte, HHA kankalarına özel üyelik veriyor vs” ben o topa girmem sry :d
Aze ye verin Lena kim ki zaten….Allah'ım nasıl tanıyor beni ...........gözlerim yaşardı yarabbelalemin......
Şakası bir yana aze eski yönetici diğer eski yöneticilerin bir kısmı ozelyuye ki bence eski yöneticilere özel üyelik verilmeli zaten
-Seni süresiz banlasalar nasıl olur..?@Aze banlansın diyenleri görelim.. beğeni verin de sayımızı bilelim ahah.
Ondan sonra getirmek için ağlıyor bütün forum üyeleri..-Seni süresiz banlasalar nasıl olur..?
- bence misss
Kim ağlar senin arkandan uydurmaOndan sonra getirmek için ağlıyor bütün forum üyeleri..
Düşünsene forumdan bir yakışıklı eksildi.. üzülmez misin ahaha.Kim ağlar senin arkandan uydurma