Aze'nin emektar rankının alınması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ahura altın olsun onu destekliyorum..... ben özel üyelik istiyorum glb............
sadece düz üye de sanki her an çıkıp senelerce foruma girmeyeceğim hissi geliyor...
ya şey olabilir özel üyeliği olan ama aktif olmayan arkadaşlar vardır illa onlardan alınsın aktif üyelere verilebilir...
kim var bi bakayım özel üye stock dışında....
@HosgeldinHarunAbi

bizi özel üye yapmak için ne bekliyorsunuz, öğrenebilir miyim…. Buralarda yaşlandık be……

Swat’dan istemiyorim ahura…. Harunabi yapsın……
Özel üye işine asla karışmam. Birine verdiğim an başta @Ahura olmak üzere en az 9 kişi başlayacak “Neye göre yaptın, haksızlık var bu işte, HHA kankalarına özel üyelik veriyor vs” ben o topa girmem sry :d

Özel üye işine asla karışmam. Birine verdiğim an başta @Ahura olmak üzere en az 9 kişi başlayacak “Neye göre yaptın, haksızlık var bu işte, HHA kankalarına özel üyelik veriyor vs” ben o topa girmem sry :d
Yalan mıydı her şey? Cidden kandırdın mı beni? Beni beni Sılaş beybini…

Allah'ım nasıl tanıyor beni ...........gözlerim yaşardı yarabbelalemin......

Şakası bir yana aze eski yönetici diğer eski yöneticilerin bir kısmı ozelyuye ki bence eski yöneticilere özel üyelik verilmeli zaten

Geri