Aze'nin emektar rankının alınması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Birileri sana fotomu mu attı… seri cvpla hesap sormaya gitcem…
Yok, sen dün hayat hikayeni anlattın ya. Dedenin dedesinden başlayıp bütün gen aktarımları ile ilgili bilgiler sundun ya..
Ondan yola çıkıp burnun güzel diye düşündüm.. seksen kere yazınca haah.

Yok, sen dün hayat hikayeni anlattın ya. Dedenin dedesinden başlayıp bütün gen aktarımları ile ilgili bilgiler sundun ya..
Ondan yola çıkıp burnun güzel diye düşündüm.. seksen kere yazınca haah.
Uydurma güzel demedim. Çok da kötü değil dedim djjfj

Söyle o zaman glu son mesajında ne dedi????

Magazin konusuna yazmıştı en son.... kayahan ile alakalı bir mesajdı. Kap anlaşmasından bahsetmişti. Geçici mi yoksa uzun vadeli bir plan mı diye yazdı.
İki cümlelik bir mesajdı.
Gidip teyit edilebilir.....Tşkler....Asla bakmadım bu arada....

Gidip en kötülerini seçiyorum cidden. Bi okuyup üfleyin beni jfjjf
Seni dünyanın bütün hocaları üfleme yapsa, fırtına değil kasırga estirseler yine de umudum yok...
İlkimsin lafını yemişsin ya.. off yine gülüyorum ahah

Run okusun ciddiyim bana topal solucan büyüsü yapmıştı zamanında kaç sene manita bulamamıştımsdkjffkdflkdfk
sonra bozdu büyüyü.........
Yapsın şöyle okkalı bir büyü bize. Sadık dürüst bebeği gibi seven sadık bir erko işte yok kıran girdi köklerine galiba hdjjdnd

Run okusun ciddiyim bana topal solucan büyüsü yapmıştı zamanında kaç sene manita bulamamıştımsdkjffkdflkdfk
sonra bozdu büyüyü.........
Oha unutmamış.. @angie ye de kedi bacağı büyüsü yapmak lazım.. kendine gelemez bir daha.

Hepsi tamam da platin üye ne la. Yok kobalt alüminyum

Canım azem ben bir başıma forumda ranksız kalmayayım diye rankını aldırmış...öyle yazıyor son mektubunda ben de onu forumda yanlız bırakmamak için kesin dönüş yaptım.......:D
BİRİCİĞİM.....

Geri