ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok aşk bir kadın yaaaa
Faveye bakma sen kötü yola düşersen ben pezevenklerin elinden alirim seni sklsks

Şimdi rapor ettim konuyu sildirmek için.. sabah sabah Adanalılar gibi ciğer yemiş galiba, bana laf gönderdiğine göre. İletişime geçme isteğin karşılıksız kalmasın diye yazıyorum. Biliyorum beni özledin, ben de seni özledim ama konuşmayacağım!
Sanki bana foruma çok şeyler vermiş, zirveye çıkmak için basamakları tek tek tırmanmış gibi bir de bok rengi emektar üye rankı vermişler:) hepsi yaptığın şey ünlülerin gözüne güneş gazetesinin ikinci sayfasında yer alan, yüz kızartıcı suç işleyen adamların gözüne çekilen siyah bant gibi bir şeyler yapıp, kim bu dedin.. alın bunun rankı, rengi de berbat zaten.
Beni merak ediyorsan hâlâ yakışıklı, genç, çıtır ve zenginim.. yaptığın yanlışı doğru bir şekilde telafi etmek için çaba harcayan birisi olursan, seni affederim tatlım. Onun dışında aramızda bulunan 980 km mesafeyi koruyalım lütfen..
Neymiş konusunu açan yakışıklıyı 363637 kişi engellemiş, kıskanıyorsun biliyorum.. beni engelleyen yok, olsaydı bilirdim. Beni en iyi tanıyan kişilerin başında gelen birisi olarak, söylediklerimi ciddiye al..
Yok salsa kursuna yazıldım, yok gitarı kırdım, balerin oldum ahaha. Ben de astronot oldum tamam mı?
Bir şarkı atayım sana da o berbat müzik zevkin birazcık nefes alsın.. sakın şımarık olma.. SS.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Şimdi rapor ettim konuyu sildirmek için.. sabah sabah Adanalılar gibi ciğer yemiş galiba, bana laf gönderdiğine göre. İletişime geçme isteğin karşılıksız kalmasın diye yazıyorum. Biliyorum beni özledin, ben de seni özledim ama konuşmayacağım!
Sanki bana foruma çok şeyler vermiş, zirveye çıkmak için basamakları tek tek tırmanmış gibi bir de bok rengi emektar üye rankı vermişler:) hepsi yaptığın şey ünlülerin gözüne güneş gazetesinin ikinci sayfasında yer alan, yüz kızartıcı suç işleyen adamların gözüne çekilen siyah bant gibi bir şeyler yapıp, kim bu dedin.. alın bunun rankı, rengi de berbat zaten.
Beni merak ediyorsan hâlâ yakışıklı, genç, çıtır ve zenginim.. yaptığın yanlışı doğru bir şekilde telafi etmek için çaba harcayan birisi olursan, seni affederim tatlım. Onun dışında aramızda bulunan 980 km mesafeyi koruyalım lütfen..
Neymiş konusunu açan yakışıklıyı 363637 kişi engellemiş, kıskanıyorsun biliyorum.. beni engelleyen yok, olsaydı bilirdim. Beni en iyi tanıyan kişilerin başında gelen birisi olarak, söylediklerimi ciddiye al..
Yok salsa kursuna yazıldım, yok gitarı kırdım, balerin oldum ahaha. Ben de astronot oldum tamam mı?
Bir şarkı atayım sana da o berbat müzik zevkin birazcık nefes alsın.. sakın şımarık olma.. SS.

Bilgilendirme için teşekkürler...
Ayrıca o salsa değil zumba... Ben ve psi olmadan cahil kalmışsın.... Her an peşimde olup her yazdığımı okuyorsun cnm... hemen don atlet koştun tabi isimsiz de olsa sana laf attığımı görünce.... eski dosttan düşman olmaz seni sevmiyoz ama biri sana satassa en ön sırada seni savunan kişiler olacağız...
Ayrıca önce sen kendini affettir bize by.....
Hoş çakal....

Sekiz bin beş yüz yirminci küstü barıştı şeyi sonrasında yine duygusallık oluştu bak.. nasıl da özledim seni çiçeğim, artık öyle bir aile olmuşuz ki, benim ruh halimden evdekiler anlıyor "yine mi Kiraz ile kavga ettin" diyorlar :) benden çok seviyorlar lan seni, benim minik ajanım :*
Seçim sonrasına bir buluşma daha yaparız, çünkü her şey çok güzel olacak. Bir ayağımız Hollanda'da bir ayağımız İsviçre'de oh ne güzeliz. Senin franklar benim avroları döver ya :(
Hayatın pozitif yönlerine yönelmek iyi gelecek, artık bir şeyleri değiştirme zamanı. Forumdan keyif almadığını biliyorum, eh ben de pek keyifli sayılmam ama buraları boş bırakmak olmaz.. benim kurt bakışlı, aslan yeleli Kürt kardeşim de artık yok, ben sizi temsil ediyorum canım.
Sana şarkı atacağım gelince dinlersin, hemencecik dandik bir şeyler bakıyorum senin seveceğin türden :)
Sen hep iyi ol, en sevdiğim..
Aha listemde güzel bir şey buldum sana göre..

• Kalp Gözler
Mecnunu da kendisini de özledik ve tabii ki Leyla'yı da.:)

• Kalp Gözler
şirket bilgisayarından buraya giremeyince gitmiş, diğer forumda stock stock diye dolanıyor. öyle aşık bana.dfkjghdf yine de tüm yasaklara rağmen çıkmış gelmiş beni görmeye.dfkgj arkadaş mıyız, kanka mıyız, dost muyuz bilmiyorum. hiçbir adımız yok, koymuyoruz. ama samimiyetine öyle inanıyorum ki. iyi ki yakınımdasın kirazım, seni seviyorum<3

• Kalp Gözler
şirket bilgisayarından buraya giremeyince gitmiş, diğer forumda stock stock diye dolanıyor. öyle aşık bana. yine de tüm yasaklara rağmen çıkmış gelmiş beni görmeye. arkadaş mıyız, kanka mıyız, dost muyuz bilmiyorum. hiçbir adımız yok, koymuyoruz. ama samimiyetine öyle inanıyorum ki. iyi ki yakınımdasın kirazım, seni seviyorum<3
Ya slk ahahahah arkamda olman güven veriyor diyelim dedim... linc edeceklerdi dedim kurtarsa kurtarsa stock kurtarir hfjdjd Öyle güzel bir denge bulduk ki iki terazi olarak... müthiş bir şey.... ne onu sorgularım herhangi dedigi bir seyden ne o beni didikler. Böyle saçma sapan olayların, yalanların dolandığı yerde bana şüphe duymadığım bir arkadaşlık verdiğin için teşekkür ederim...

Canım Kiraz'ım ya, forumda birlikte zaman geçirmeyi özledim, maalesef o eski güzel ortam yok, arada girip bakıp çıkıyorum ben de senin gibi. Hepimizin hayatından yüzlerce binlerce insan gelip geçiyor ama sen benim hâlâ baş köşemde duruyorsun.
Hayatın tüm güzellikleri senin olsun, seni mutlu ve huzurlu görmek beni en çok mutlu eden şey. Annem hep diyor ya "Kiraz'ım ne yapıyor" ben de artık diyorum ders çalışıyor :) meşaleleri yakalım, güzel günler yakın. Seni seviyorum minik terminator.

sanırım en sevdigim karşı cins forumda epey oldu konusmayalıda çok farklı buluyorum ya Aze'yi
çokta severim ciddi anlamda umarım herşey yolundadır ve iyisindir Azeciğim

• Kalp Gözler
Üç bin yıllık arkadaşlığımız boyunca bilmem kaç bin kere küsüp barışık olduğum canım arkadaşım, konuşmaya başlayınca buzlar cehennem ateşinde erir gibi eriyor :) hemencecik pamuk gibi oluyoruz, yokluğunda çok sordum seni.. forumda da özledik burunoviç, artık gelsen diyorum. Yoksa ben yine İstanbul'a geleceğim, bodrum katındaki yatağımı hazırla hahahaj rutubet yüzünden ölmem umarım :)
Geleyim de bana bir hamburger yedir, yanında içecek de isterim.. en sevdiğim cimri arkadaşım, bir tek bana gözü gönlü bol.. gelir mi bir 250 frank :)
Hayatın düzene girdi, altın kuru keyfin yerinde, sana göre ne var bu hayatta ohh.. mutluluğu da yakaladın, ben hâlâ yalnız, tek başıma.. çevremdeki tüm kadınları kuruttun, sonrasında da turnayı gözünden sen vurdun, bu haksızlık canım..
Buraya not olarak yazıyorum, sensiz keyfi yok benim küçük ajanım.. gel artık yer yerinden oynasın :) şunu anladım ki, hayatta ne olursa olsun seninle yolumuz bir şekilde kesişiyor.. benim değerli arkadaşım, arkandan sallamalar neyse ki kulağına gelmemiş :) oh içim rahat.. iyi ki varsın sen, yine berbat bir müzik zevkin olmasına rağmen bir şarkı atıyorum.. dinle bakalım kıvırcık marulum.. bekliyorum çiçeğim, seri gel..

• Öpücük
@Aze çok özledik gelseneeee yaaaa
Burnu güzelimmmm
Kıvırcık marulummm
<3
Forumun güzel kadınlarından gerçekten. Güzel olduğu kadar çok da güzel kalpliiiii :*

• Kalp Gözler
Geri