Şimdi rapor ettim konuyu sildirmek için.. sabah sabah Adanalılar gibi ciğer yemiş galiba, bana laf gönderdiğine göre. İletişime geçme isteğin karşılıksız kalmasın diye yazıyorum. Biliyorum beni özledin, ben de seni özledim ama konuşmayacağım!
Sanki bana foruma çok şeyler vermiş, zirveye çıkmak için basamakları tek tek tırmanmış gibi bir de bok rengi emektar üye rankı vermişler

hepsi yaptığın şey ünlülerin gözüne güneş gazetesinin ikinci sayfasında yer alan, yüz kızartıcı suç işleyen adamların gözüne çekilen siyah bant gibi bir şeyler yapıp, kim bu dedin.. alın bunun rankı, rengi de berbat zaten.
Beni merak ediyorsan hâlâ yakışıklı, genç, çıtır ve zenginim.. yaptığın yanlışı doğru bir şekilde telafi etmek için çaba harcayan birisi olursan, seni affederim tatlım. Onun dışında aramızda bulunan 980 km mesafeyi koruyalım lütfen..
Neymiş konusunu açan yakışıklıyı 363637 kişi engellemiş, kıskanıyorsun biliyorum.. beni engelleyen yok, olsaydı bilirdim. Beni en iyi tanıyan kişilerin başında gelen birisi olarak, söylediklerimi ciddiye al..
Yok salsa kursuna yazıldım, yok gitarı kırdım, balerin oldum ahaha. Ben de astronot oldum tamam mı?
Bir şarkı atayım sana da o berbat müzik zevkin birazcık nefes alsın.. sakın şımarık olma.. SS.