Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kürdolar iyidir yavrum.... sevilir jfjdjdO kadar tatlı biri ki…
Kürdo aşkını görünce insanın kürdo sevesi geliyor. Öyle tatlış seviyo işte. Kürdo temalı yazılarına bayılıyom. Çok gülüyom. Hep burada ol ya <3
Jdksjdjs güldürdün yine Anna hanım....Bence İkimiz şarkı söylerken özgüvenimiz tavan oluyor.. o kendini Yıldız Tilbe gibi hissediyor.. ben ise Sezen Aksu....müttejyem bir performans ortaya koyduğumuzu sanıyoruz... ama yarattığımız etki bu...
Bir de sık uğrayın.. güzelce bi düetimizi yapalım... şeyi söyleriz.. kayahanın seni versinler ellere şarkısını.. "kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde" kısmından bi başladık mı sesimizle tırmana tırmana eve kadar gideriz Aze hanım.....![]()
FEVZİ REİSTEN İZABEL :) 2022
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Jdksjdjs güldürdün yine Anna hanım....
Aramıza uzay heparilar girmesin şarkı söyleyelim.... bence delikanlim ve soğuk odaları bir daha yazarız biz.... o derece ozguven patlaması oldu suan bende... sen de hissediyor musun...... jdjdjdj

direkt tavuğa baktım… my love, my everything<3
Biz niye böyleyiz ya..... bir kavga ediyoruz sonra asla barışmayiz bitti bu arkadaşlık deyip engelli ppye bakıp efkarlaniyoruz..... sonra yine basa dönüyoruz.... biz adam olmayız millet bizden bıktı....bence sosyal medya, hayatımıza hiç bizzat tanışmadan çok sevdiğimiz insanlar kazandırdığı için de bizi kendisine bağlıyor. ama bir de tanışıp yıllarca muhabbet edip yüz yüze gelmeden bakıştığımız, sesini duymadan konuştuğumuz sanal görünümlü bazı bağlar var ki tadından yenmez. hatta kimi zaman gerçek ilişkilerimizin önüne geçip daha değerli bir hal alabiliyor. kirazım da benim için bu değerli ilişkilerin en güzeli, en gerçekçi, en yalın olanıdır. üzücü, belki hep "sanal" kalacak bu bağlar, gayet gerçek duygusal izler bırakabiliyor ve haliyle bu izleri onları kaybedebileceğimiz korkusu takip ediyor.
sanıyorum ki birbirimizi çok kırdığımız, üzdüğümüz zamanlar oldu. ayrı kaldığımız, muhabbetin dibine vurup zaman ayırdığımız, heyecanla planlar yapıp sonrasında kayış attığımız o kadar çok anı oldu ki. bir araya gelsek herhalde iki aylık bir muhabbet sadece şu yaşanılanların iç muhasebesini yapmakla geçer sdkfjk mazoşist biri olmasaydım şuan konuşuyor olmazdık değil mi? nasıl bir cehennemsin, yanmaya geldim... yakar mısın bebeğim...
Biz niye böyleyiz ya..... bir kavga ediyoruz sonra asla barışmayiz bitti bu arkadaşlık deyip engelli ppye bakıp efkarlaniyoruz..... sonra yine basa dönüyoruz.... biz adam olmayız millet bizden bıktı....
Sorunu ben anladım gerçi. Başka başka insanlara methiyeler dizip konu bizim bağımız olunca sesimiz sadece öfke anında gür çıkıyor. Sevgiyi dostluğu değil siniri haykırmak daha kolay geliyor... nasılsa hep yanımda güveni ile başkalarına verdiğimiz değeri birbirimize veremedik.... akıllandık mi pek sanmıyorum.... belki benzer şeyleri bir zaman sonra yine yaşayacağız bilmiyorum. Bu karmaşık düğümü seviyorum çözmek zorunda olmamayı da.........
ya bence çok tatlı. karışma kız çocuğa......@Psinoza yeter hortlatma... full senin mesajlar bu ne ya hdjsjdjd iyice günlük ettin konumu.... acaba konumu açan kişiyi 6262663 kişi engellediginden mi ya da beddua falan etmiştir ismi lazim degil birey kisisi... sorun kesinlikle ben değilim....
Vallahi dalga konusu olduk ama çok da güldük kendimize.... yerim....
Bana her yükseldiğinde konumda buluyor kendini..... yeter ya... sozlugume yazan farklı bir insan sonunda.... onu desteklesen de teşekkür ederim stockum akışı değiştirdin.......ya bence çok tatlı. karışma kız çocuğa......