Aze
Altın Üye
Mrb larien hanım...mrb aze hnm...
duydum ki bugün de sizi övecekmişiz...djksjd
çok samimi bir yazı dili var, çok gülüyorum okurken. bazen de gülünmesi gereken yerde hüzünleniyorum. dhsjhj kendisiyle kavga ettiği anısını anlattığı başlıkta üzülmüştüm neden bilmiyorum kdjsj aslında gülmüştüm de djskj bir duygu yağmuruydu adeta...
uzaktan uzağa hoşlaşıyorum, sanırım annesiyle ile "geçmiş olsun" mesajlaşmamızdan başka da özel bir diyaloğumuz olmadı. bana biraz favela'nın dişisi gibi geliyordu, iyi ki banlanmış, kızı gölgeliyordu... bu kim yaaa, kızı kapatmış....
umarım banını açmazlar kjdsa
Sozlerin için teşekkür ederim, biz ikimiz biraz birbirimize mesafeliydik doğal olarak tanımadığımız için birbirimizi, arada begenilesiyorduk ama hep belirli sınırlar çerçevesinde jdks, yalan samimiyettense öylesi güzeldir senin mesafeli yönünü severim bu yüzden.
Hikayelerimin güldürmesi mutlu ediyor beni, üst üste anilarimla ilgili böyle güzel tepkiler alınca şöyle hissediyorum......

Daha önce demişimdir, kötü anılar bir süre sonra espri şeklini alıyor bende, madem unutamiyoruz yüzümüzü güldürecek şekle çeviririz değil mi...
Anne bağlayıcı konulardır ehe evet ilk kez o zaman özel bir konuşmaya geçtik ve o zaman demiş miydim hatırlamıyorum ama forumda aramızda sorun olmasa da nadir konuştuğumuz arkadaştan öyle bir mesaj gelmesi benim için çok anlamlıydı. Ölsem dahi unutmam öyle jestleri...
Golgeliyordu favela değil mi evet ya jfjsjd kudursun tüm arkadaşlarını kaptım onun ahahahah yine de larienin ünlü sözü ile kapanışı yapalım,
ey x açın şu favenin banını hdksjd