ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tacımın düşeceğini bilebilecek kadar ileri görüşlü.. belki de kahin.. ya da bir casus yoksa sadece bir tesadüf.. bilemiyorum aze. bilemiyorum. kedisi mecnunu gördükçe bir düşmüyor değilim ama sonradan kızım yulafa bakarak kendime geliyorum. kendini buralardan bir dönem soyutladı ve şu an bile eskisi kadar keyifle vakit geçirdiğini zannetmiyorum. benim gibi gerçek hayatın meşakkatleri meşgul olsa gerek. gelin olduğun gece ayakkabının altına beni yaz.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Nickine çok aşinaydım ama çok muhabbetimiz olmamıştı ama uzaktan uzağa sevdiğim takip ettiğim üyelerden saygı ve seviye sınırını çok iyi bilen üyelerden ve dobra olan kişilikleri daima severim .
Kıvırcıkgil ailesinden birbirimizi en iyi biz anlarız siz susun:=) seviyorum kendisini kıvırcık baby.

• Kalp Gözler
çok şanssızım diyip okey turnuvasında sürekli el açıp bizi mahvetmesi
manipülasyonla çok fazla haşır neşir bence

En son bana giydirirken zirvede biraktim. Sonra bir sessizlik oldu. Ne oldu bende bilmiyorum.

Bana da zengin sevgilim ile tatile gittim dedi ve jet ski üzerinde olduğu fotoğrafları attı.

Melis Alphan hanım, benim bebeğimin dolu kokteyl bardağını getirir, boş kokteyl bardağını götürür.

@Majik tamamen tesadüftü beyazıtlı prens...Ben prens rankını geç gördüm yakışmış diye mesajı yolladım birkaç dakika içinde prenslik gitti...
Bence seni kıskanan erkekler vardı benim gözüm değmez ki...Ah bi gelin olduğum günler gelse gerekirse 45 numaralı ayakkabı alıp tüm bekarların ismini sığdıracağım...

@yoSun canım kıvırcığım... Şu sıralar saç dökülmeleri yaşıyorum bir ara o mükemmel konunu ziyaret edeceğim yine *-*

Ve son olarak @Karga ve @Run Allah kuru iftiradan korusun dost musunuz düşman mı...
Baran, melis alphan esprimi kendi esprin gibi bana satman...
Sizi özledim...

bu aralar pek duygusalım, madem öyle burayı da biraz yeşillendireyim.
aze ile de bayadır eskidir tanışıklığımız, 10 olmuş mudur olabilir, olmasa bile 9 kesindir... birbirimize ''ıslak kelebek'' diyorduk, o zaman farklı bir topluluk vardı ve cem adrian şarkılarıyla anlaşabiliyorduk hepimiz... ıslak kelebeklerin kanatları biraz daha çabuk kırılıyormuş diğerlerinden galiba, biz de biraz çabuk kırılanlardan olduk. dobralığı seviyorsak eğer baya da güzel kızdık, sövdüğümüz zamanlarda olmuştur. uzaklaştıkça da tanıdığım ilk kelebek değilmiş gibi geldi.
tozlu raflarda saklanan kavanozdaki bir kelebekti belki de artık... bazı hikayelerde o raflarda güzeldi çünkü en azından bir daha kırmayacağını, kızmayacağını biliyordun.
sonra yine denk düştük, birbirimize soğuk olduğumuz aşikar ama bir yanımızda o ilk anın heyecanı gibi. kendi içimde çok eleştirdiğim zamanlarda oldu onu ama sonra insan bunu niye yaptığını bile unutuyor ya da gerek görmüyor. geçenlerde adı lazım değil o da okur zaten dediğim biriyle konuşurken ''olduğun yer kadar baktığın yer de değişiyor'' demiştim. baktığım yer değiştiği için mesela şu an buraya yazabiliyorum.
beceriksiz olduğumuz bazı konular bize başka beceriler kazandırdığı için bu konuda şu an pişman olmayacağımı bilerek yazıyorum.
belki biz eskisi gibi değiliz, olmak gibi bir zorunluluğumuz da yok ama yaşanan her şey, birer anı. rilke'nin çok sevdiğim sözü gibi: ''anılara sonuna dek sadığım, insanlara öyle olmayacağım...'' biraz hepimizi anlatıyor.
ahaha aşırı duygusalım demiştim, regl dönemimdeyim de........
bütün bunlar dışında da kafa kızdır yani, hakkını yemeyelim. yemeyin.
baya da yaşlanmışız ya, 10 sene önce çemkirilen şeylerin geyiği dönüyorsa, mis gibi yaşlanmışız.
hayırlı olsun...
iyi forumlar.
konu kilit, ban.

Yolu ve bahtı açık olsun..

• Beğen
bu aralar pek duygusalım, madem öyle burayı da biraz yeşillendireyim.
aze ile de bayadır eskidir tanışıklığımız, 10 olmuş mudur olabilir, olmasa bile 9 kesindir... birbirimize ''ıslak kelebek'' diyorduk, o zaman farklı bir topluluk vardı ve cem adrian şarkılarıyla anlaşabiliyorduk hepimiz... ıslak kelebeklerin kanatları biraz daha çabuk kırılıyormuş diğerlerinden galiba, biz de biraz çabuk kırılanlardan olduk. dobralığı seviyorsak eğer baya da güzel kızdık, sövdüğümüz zamanlarda olmuştur. uzaklaştıkça da tanıdığım ilk kelebek değilmiş gibi geldi.
tozlu raflarda saklanan kavanozdaki bir kelebekti belki de artık... bazı hikayelerde o raflarda güzeldi çünkü en azından bir daha kırmayacağını, kızmayacağını biliyordun.
sonra yine denk düştük, birbirimize soğuk olduğumuz aşikar ama bir yanımızda o ilk anın heyecanı gibi. kendi içimde çok eleştirdiğim zamanlarda oldu onu ama sonra insan bunu niye yaptığını bile unutuyor ya da gerek görmüyor. geçenlerde adı lazım değil o da okur zaten dediğim biriyle konuşurken ''olduğun yer kadar baktığın yer de değişiyor'' demiştim. baktığım yer değiştiği için mesela şu an buraya yazabiliyorum.
beceriksiz olduğumuz bazı konular bize başka beceriler kazandırdığı için bu konuda şu an pişman olmayacağımı bilerek yazıyorum.
belki biz eskisi gibi değiliz, olmak gibi bir zorunluluğumuz da yok ama yaşanan her şey, birer anı. rilke'nin çok sevdiğim sözü gibi: ''anılara sonuna dek sadığım, insanlara öyle olmayacağım...'' biraz hepimizi anlatıyor.
ahaha aşırı duygusalım demiştim, regl dönemimdeyim de........
bütün bunlar dışında da kafa kızdır yani, hakkını yemeyelim. yemeyin.
baya da yaşlanmışız ya, 10 sene önce çemkirilen şeylerin geyiği dönüyorsa, mis gibi yaşlanmışız.
hayırlı olsun...
iyi forumlar.
konu kilit, ban.

Yazdığın bu hoş mesaja önce şaşırdım sonra sevindim.
İnsan zamanında birine o kadar yakınken sonra yıllarca uzak durunca o ilk adımı atması hep zor oluyor.Elbette maalesef eskisi gibi değiliz. Tek tük olsa da denk gelince konuşuyoruz belki burada,ama sanki onca senenin somut bir duvarı var da o duvardan ufak bir pencere açmışız,camdan cama konuşur gibi en fazla. Sana hoş geldin dediğim zaman bile yazsam mı yazmasam mı ikilemini çok yaşadım. Sonra da aman dedim yazayım ne olabilir ki en fazla, ne diyecek sanki belki laf atar ya da adımımı görür bir umut. Hep bir tedirginlik,komik aslında eskiden olur olmaz vakitler birbirimizi rahatsız ederken şimdi bir hoş geldin yazmayı bile iki kere düşünmek. Böyle yazınca da sanki eski sevgiliymişiz gibi bir izlenim oldu....

Belki oturup konuşsaydık karşılıklı dökseydik içimizi bu kadar sene girmeyecekti araya. Şimdi düşününce fazlasıyla saçma geliyor hepsi,ne gerek vardı diyorsun o kadar mesafeye. Bugünkü aklımızla o sene olan doğum gününe geri dönseydik inan seninle olan durumum dahil pek çok şeyi değiştirirdim. Hepsi tamamen çorap söküğü misali.
Yol yorgunu olduğum için şuan kafamı pek toplayamıyorum yazıp yazıp siliyorum,belki de söylenecek her şeyi söylediğinden de olabilir.
İçten mesajın için çok teşekkür ederim.
Çok yaşlandık Cansu. Her ay saçımı boyatmak zorunda kalıyorum ben beyazlar yüzünden biliyor musun...
Kaz ayaklarım çoktan çıktı,çok gülmekten çıkar o kaz ayakları diyordu ceylan ertem de yalan bence,bildiğin yaşlılık sinyalleri...

Başka konularda yine denk gelmek üzere diyelim o zaman,
İyi mi forumlar...

eskiden sevgili olmadığımızı öğrendim şu an, hmm neyse... yorgunsun glba...
bütün kısımlara da katılarak meşalemi alıp gidiyorum.
hoş geldin.

• Beğen
Hakkında bu kadar çok enrty girilince öldü sandım. (ek$iden alıntıdır :3)

deep-turkish-web-videolarını-komik-bulan-insan_2045065_m.jpg

• Üzgün
Şu hayatta 20'lik hatunların yaşlılık muhabbeti çevirmesi kadar irrite edici başka bir şey varsa -oha çok şey var lan-

Üzmeyin kızlar kendinizi, siz üzüldükçe karga üzülüyor pardon karma* diyecektim.

20'lik en fazla dişim olabilir bu saatten sonra, bana ait en 20'lik şey asla çektirmediğim 20liklerim...
motiveniz için teşekkürler.

Geri