ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Doğum günün kutlu olsun azecim
Hatem bey Aze hanım en son terazi burcu kadını olarak hava atıyordu, acaba yıllardır beni mi kandırdı :)
Demek yengeç ha, neyse doğum günün kutlu olsun Aze hanımcığım..

• Kızgın
Tepkiler: Aze
Bu dünyada birisi çıkmalı ve insana kendisini kıymetli hissettirmeli ve bu dünyada insanın yanında öyle birisi olmalı ki asla kendini yalnız hissetmemeli.İşte Kiraz'ım da böyle değerli bir dostluğu var benim yanımda.
İyi ki varsın güzelim

• Kalp Gözler
Hatem bey Aze hanım en son terazi burcu kadını olarak hava atıyordu, acaba yıllardır beni mi kandırdı :)
Demek yengeç ha, neyse doğum günün kutlu olsun Aze hanımcığım..
Run azenin yakın dostu olarak doğum günü tarihini bilmiyor musun yoksa benle mi alay ediyorsun ): konusu da açılmamış

Run azenin yakın dostu olarak doğum günü tarihini bilmiyor musun yoksa benle mi alay ediyorsun ): konusu da açılmamış
26 Eylül bebeğimin doğum günü, saatler o tarihte gece yarısı olur olmaz açarım konusunu :) o bir terazi kadını ve benim kıymetlim.

Karganın ablası ya..
Nasıl kendini ortaya atıyor.. nasıl sahipleniyor..s
Sevgi bu işte.. Aze hanımın kıymetini bilin...

• Kalp Gözler
Kiraz'cım bebeğim biraz rap dinleyelim mi, erkek rapçilerin aksine kadın mc'ler daha çok dikkatimi çekiyor(sexsist bir mevzu değil) ve son zamanlarda güzel ve hak edici bir çıkış yakalayan Rozz'dan bir parça bırakıyorum aşşağa, bu kızın sesi herşeye gidiyor ve tabi hoşumada gidiyorrr

• Kalp Gözler
Su avatar cok degisik yahu.kimsenin ona ilgi gostermek istememesinin bir kaniti sanirim.ama kacamazsin seviliyorsunuz.hep varol kardesim

• Beğen
Su avatar cok degisik yahu.kimsenin ona ilgi gostermek istememesinin bir kaniti sanirim.ama kacamazsin seviliyorsunuz.hep varol kardesim

Ben yıllardır bu avatari kullanıyorum çok güzel aslında da forumda biraz küçük olunca hoş durmuyor ama asla değişmem, valla herkesin sevdiğini düşünmüyorum beni hdjs bu konuda tam dört kere kavga çıktı... forumun kara deliği bu konu ne zaman hortlasa dönüp dolaşıp banla biten bir konu oluyor inş artık olmaz tükendim çünkü... Hayır herkesin sevmediği kişiler var ama gidip milletin sözlügune yazmiyorlar beni sevmeyenler yazıyor sözlüge olay çıkıyor sonra doğal olarak... Şaka bir yana teşekkür ederim sağolasin.

@Dolunay ve @Lefty iki hanıma da buradan sevgilerimi iletiyorum tek tek alıntı yapmayayım dedim corona nedeniyle sosyetikler gibi uzaktan öpücük atıp kaçarım...

Geri