Ayaklarımı ısıtamıyorum

• Kullanıcı MotheuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1228 gün önce görüldü
Hatem beyın bedava :D

Proteıne yuklen bol bol balık,yumurta,peynır,kırmızı et özellikle karaciğer ye.. Demır eksıklığındende kaynaklanabılır.

Hatem beyın bedava :D

Proteıne yuklen bol bol balık,yumurta,peynır,kırmızı et özellikle karaciğer ye.. Demır eksıklığındende kaynaklanabılır.

Biz bilimsel ve tıbbi çözümler bilmeyiz olm :D Biz ayağımız üşüyo diyince analarımız kafamıza vura vura kat kat çorap giydirirlerdi. Külotlu olanıda cabası.

Kolestrol sahibi olmanı öneririm bak o zaman cayır cayır yanıyor :D

Ayaklar yaz kış neden ısınmaz :( şu an bile donuyor

Niloşummmmmm ayaklarına soba bağlada gez bebeğim mucukssssss şaka bir yana bidenesi ayaklarına 2 çorap birde patik giy ısınır bebek :**** :srl::kiss::kiss:

Niloşummmmmm ayaklarına soba bağlada gez bebeğim mucukssssss şaka bir yana bidenesi ayaklarına 2 çorap birde patik giy ısınır bebek :**** :srl::kiss::kiss:
Çorap yerine ben seni alsam :dyg::srl::kiss: Hemde ben konu açalı kaç gün olmuş bi bak aşkım pıyıltım gene beni duymadın görmedin :pat::zuha:

pekmez iç spor yap.

Çorap yerine ben seni alsam :dyg::srl::kiss: Hemde ben konu açalı kaç gün olmuş bi bak aşkım pıyıltım gene beni duymadın görmedin :pat::zuha:

ummmmmahhhhhhhhh aşkımcım bnm al bebişim aşkosummmmmm mucuks bebişim döve beni öldür yavyum :D

Ölümüm senin elinden olsun yavyum :srl::zuha:
Allah korusun aşkım ben seni böyle seviyorum ki görme duyma beni konu eklemeyle geçsin gecen gündüzün ama hep gözümün önünde ol varlığını bileyim göreyim buda yeter :srl: :kiss:bizim kalplerimiz bağlanmış bir kere yürekten ölüm bile ayıramaz :zuha::kiss:

Allah korusun aşkım ben seni böyle seviyorum ki görme duyma beni konu eklemeyle geçsin gecen gündüzün ama hep gözümün önünde ol varlığını bileyim göreyim buda yeter :srl: :kiss:bizim kalplerimiz bağlanmış bir kere yürekten ölüm bile ayıramaz :zuha::kiss:
ortanizda oturabilirmiyim :D

Nil piriltisi altinda Jack Sparrow

Sinemalardaaa :D

Aşktanem bnm biricik sevdiğim aynen gülüşüm aynen kalplerimizle biriz biz yavru kuşum ceylanım bnm :kiss::srl::kiss::dyg: :kop:

Geri